Tiden flyver og Mille er allerede blevet fem måneder. Hun har fundet sine fødder og propper dem i munden konstant. Hun elsker at ligge på maven, men har endnu ikke knækket koden til selv at vende rundt, selvom hun øver sig på livet løs. Hun er blevet døbt og så er hun begyndt at sove ekstremt dårligt om natten. Hun kommer i seng et sted mellem klokken 19 og 20 og vågner så oftest før midnat. Og hun er lysvågen. Det tager hurtigt en time til halvanden at få hende til at sove igen og på de virkelig hårde nætter har jeg først fået hende til at sove igen omkring klokken tre. Og så vågner hun igen et sted mellem klokken fem og seks. Det er sgu op af bakke.

Læs også: Mille én måned og Mille to måneder

Som jeg har nævnt før, så har vi været lidt udfordret med hensyn til barnevognen. Mille har simpelthen nægtet at ligge i den, men nu har hun endelig overgivet sig. Hun tager nogle dejlig lange lure i den og kan også ligge vågen i kortere perioder, hvis vi er ude at handle eller lignende. Det har virkelig gjort livet nemmere, at vi ikke behøver at bære rundt på hende hver gang vi skal noget.

Og så er vi startet stille og roligt op på skemad. Grød til frokost og mos til aften. Jeg prøver at variere så meget som muligt, så hun får smagt en helt masse forskelligt frugt og grønt og det går egentlig okay. Der er dog nogen klare favoritter, som fx blomme og æble og så er der dem hun får opkastfornemmelse af, som fx ren kartoffelmos. Og selvom kartoffelmos skulle være så godt for de små, så må jeg indrømme, at jeg udemærket godt forstår hende. Jeg kan virkelig heller ikke fordrage kartoffelmos (men det giver jeg selvfølgelig ikke udtryk for overfor Mille).

Læs også: Mille tre måneder og Mille fire måneder

  • Det er godt gang i opskriften p disse grntsagsplsehorn p
  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang