Tiden flyver og Mille er allerede blevet fem måneder. Hun har fundet sine fødder og propper dem i munden konstant. Hun elsker at ligge på maven, men har endnu ikke knækket koden til selv at vende rundt, selvom hun øver sig på livet løs. Hun er blevet døbt og så er hun begyndt at sove ekstremt dårligt om natten. Hun kommer i seng et sted mellem klokken 19 og 20 og vågner så oftest før midnat. Og hun er lysvågen. Det tager hurtigt en time til halvanden at få hende til at sove igen og på de virkelig hårde nætter har jeg først fået hende til at sove igen omkring klokken tre. Og så vågner hun igen et sted mellem klokken fem og seks. Det er sgu op af bakke.

Læs også: Mille én måned og Mille to måneder

Som jeg har nævnt før, så har vi været lidt udfordret med hensyn til barnevognen. Mille har simpelthen nægtet at ligge i den, men nu har hun endelig overgivet sig. Hun tager nogle dejlig lange lure i den og kan også ligge vågen i kortere perioder, hvis vi er ude at handle eller lignende. Det har virkelig gjort livet nemmere, at vi ikke behøver at bære rundt på hende hver gang vi skal noget.

Og så er vi startet stille og roligt op på skemad. Grød til frokost og mos til aften. Jeg prøver at variere så meget som muligt, så hun får smagt en helt masse forskelligt frugt og grønt og det går egentlig okay. Der er dog nogen klare favoritter, som fx blomme og æble og så er der dem hun får opkastfornemmelse af, som fx ren kartoffelmos. Og selvom kartoffelmos skulle være så godt for de små, så må jeg indrømme, at jeg udemærket godt forstår hende. Jeg kan virkelig heller ikke fordrage kartoffelmos (men det giver jeg selvfølgelig ikke udtryk for overfor Mille).

Læs også: Mille tre måneder og Mille fire måneder

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.