Karamelsauce

Det er ufattelig nemt at lave sin egen karamelsauce. Det tager ikke mange halve timer og kræver kun to ingredienser; sukker og fløde. Man kan fx bruge karamelsaucen som topping på grød, i kager eller i kaffen. Man kan sågar spise den direkte fra glasset med en ske eller smøre karamellen ud på en ristet bolle. Eller bruge den i disse brownie-cookies med karamel og havsalt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Læs også: Appelsincurd

Karamelsauce

Karamelsauce
1 lille glas

100 gram rørsukker
1 dl fløde

Kom rørsukker i en gryde og lad det smelte ved middel varme. Hav lidt tålmodighed og rør ikke for meget i det imens. Når sukkeret er smeltet tilsættes fløden lidt af gangen under grundig omrøring. Når alt fløde er tilsat koges karamellen ind til ønsket konsistens. Husk på, at karamellen bliver en del mere fast, når den bliver kølet ned. Hæld karamellen på glas og lad den køle ned.

Karamelsaucen ser en smule grynet ud på billederne, men det er bare lufthuller. Karamelsaucen er fløjlsblød, cremet og helt uimodståelig.

Karamelsauce

  • Sndagskage Blommecrumble med brombr Opskriften er netop havnet p bloggen
  • Kylling i karry i nye klder og med masser og
  • I dag har vi fet verdens nemmeste aftensmad Sdan fltes
  • Dagens aftensmad var ikke populr hos familiens mindste s hun
  • Jeg skulle hilse og sige at sdan et stykke jordbrtrte
  • Squashfrikadeller Gode til aftensmaden til brn og som snack i
  • Mille og jeg er alene hjemme i dag og vi
  • En mrbradgryde med masser af flde gr man aldrig galt