Karamelsauce

Det er ufattelig nemt at lave sin egen karamelsauce. Det tager ikke mange halve timer og kræver kun to ingredienser; sukker og fløde. Man kan fx bruge karamelsaucen som topping på grød, i kager eller i kaffen. Man kan sågar spise den direkte fra glasset med en ske eller smøre karamellen ud på en ristet bolle. Eller bruge den i disse brownie-cookies med karamel og havsalt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Læs også: Appelsincurd

Karamelsauce

Karamelsauce
1 lille glas

100 gram rørsukker
1 dl fløde

Kom rørsukker i en gryde og lad det smelte ved middel varme. Hav lidt tålmodighed og rør ikke for meget i det imens. Når sukkeret er smeltet tilsættes fløden lidt af gangen under grundig omrøring. Når alt fløde er tilsat koges karamellen ind til ønsket konsistens. Husk på, at karamellen bliver en del mere fast, når den bliver kølet ned. Hæld karamellen på glas og lad den køle ned.

Karamelsaucen ser en smule grynet ud på billederne, men det er bare lufthuller. Karamelsaucen er fløjlsblød, cremet og helt uimodståelig.

Karamelsauce

  • Reklame for lecreusetdk  Jeg tnker at dagen fr dagen
  • Godt nytr! nytr kransekage lifebynanfood
  • Godt nytr! Kom du godt ind i det nye r?
  • S blev det hverdag! Allerede? Hvad med at starte ret
  • Flger du min madplan? I s fald skal du have
  • Nr man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det
  • Chili con carne er en perfekt vinteret Rygende varm og
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon