Karamelsauce

Det er ufattelig nemt at lave sin egen karamelsauce. Det tager ikke mange halve timer og kræver kun to ingredienser; sukker og fløde. Man kan fx bruge karamelsaucen som topping på grød, i kager eller i kaffen. Man kan sågar spise den direkte fra glasset med en ske eller smøre karamellen ud på en ristet bolle. Eller bruge den i disse brownie-cookies med karamel og havsalt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Læs også: Appelsincurd

Karamelsauce

Karamelsauce
1 lille glas

100 gram rørsukker
1 dl fløde

Kom rørsukker i en gryde og lad det smelte ved middel varme. Hav lidt tålmodighed og rør ikke for meget i det imens. Når sukkeret er smeltet tilsættes fløden lidt af gangen under grundig omrøring. Når alt fløde er tilsat koges karamellen ind til ønsket konsistens. Husk på, at karamellen bliver en del mere fast, når den bliver kølet ned. Hæld karamellen på glas og lad den køle ned.

Karamelsaucen ser en smule grynet ud på billederne, men det er bare lufthuller. Karamelsaucen er fløjlsblød, cremet og helt uimodståelig.

Karamelsauce

  • Chicken Tikka Masala er en super nem hverdagsret Det eneste
  • Denne ret har lige ramt bloggen Kylling i fldesauce med
  • Madplanen for nste uge har ramt bloggen Disse kyllingefrikadeller med
  • I dag er det den store pandekagedag Skal du bage
  • S er madplanen for nste uge klar p bloggen Planen
  • En mttende salat somdenne med sd kartoffel granatble og quinoa
  • S ligger der en madplan for nste uge klar til
  • Reklame  sushistopfrederiksberg forklede min veninde og jeg med vildt