Karamelsauce

Det er ufattelig nemt at lave sin egen karamelsauce. Det tager ikke mange halve timer og kræver kun to ingredienser; sukker og fløde. Man kan fx bruge karamelsaucen som topping på grød, i kager eller i kaffen. Man kan sågar spise den direkte fra glasset med en ske eller smøre karamellen ud på en ristet bolle. Eller bruge den i disse brownie-cookies med karamel og havsalt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Læs også: Appelsincurd

Karamelsauce

Karamelsauce
1 lille glas

100 gram rørsukker
1 dl fløde

Kom rørsukker i en gryde og lad det smelte ved middel varme. Hav lidt tålmodighed og rør ikke for meget i det imens. Når sukkeret er smeltet tilsættes fløden lidt af gangen under grundig omrøring. Når alt fløde er tilsat koges karamellen ind til ønsket konsistens. Husk på, at karamellen bliver en del mere fast, når den bliver kølet ned. Hæld karamellen på glas og lad den køle ned.

Karamelsaucen ser en smule grynet ud på billederne, men det er bare lufthuller. Karamelsaucen er fløjlsblød, cremet og helt uimodståelig.

Karamelsauce

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt