Så blev det sørme søndag igen. Hold da op hvor jeg synes, at denne uge er fløjet afsted. Jeg har været på date med min kæreste og datter, spist ostemadder med mødregruppen, haft besøg af min mor og været inde og se “Kærlighed ved første hik! – The musical” med en veninde. Sidstnævnte var i går og det blev noget af en kold fornøjelse. Vi mødtes et par timer før foran hovedindgangen til Tivoli, så vi lige kunne tulle lidt rundt i den Halloween-pyntede have og spise en bid mad før forestillingen. Jeg var troppet op i min læderjakke og bare ankler og det kom fuldstændig bag på mig, at det var så koldt, som det var i går. Hvornår er det lige blevet vinter? Hold kæft hvor jeg frøs! Dagen i dag skal derfor bruges på at kigge lidt efter en ny vinterjakke og så skal der som vanlig forberedes og laves madplan til den kommende uge.

Herunder får I fire opskrifter til ugen der kommer. Det er ikke en madplan, men blot fire opskrifter til inspiration. Jeg har delt opskrifterne op i fire kategorier; den nemme, den vegetariske, den søde og den sidste.

Den nemme: Kålgryde med hakket oksekød og rosmarin
Det lyder måske ikke super lækkert med en kålgryde, men jeg selv blev virkelig overrasket over, at noget så simpelt, kan smage så godt. Retten er billig, super hurtig at lave, kan snildt tåle en genopvarmning eller to og smager skønt. Den er med andre ord perfekt til en travl hverdagsaften.

Den vegetariske: Falafelsandwich i hjemmebagte sandwichboller med skyrdressing og grønt
En falafelsandwich kan både spises til frokost og til aftensmad. Både falafler og sandwichboller kan man lave en dag, hvor tiden er til det og så fryse begge dele. På den måde kan man lynhurtig bikse en falafelsandwich i hjemmebagte sandwichboller med skyrdressing og grønt sammen, når lysten melder sig.

Den søde: Hindbærsnitter
Jeg elsker hindbærsnitter, så det er et held, at de er super nemme at bage. Bundene kan sagtens holde sig en uges tid eller to i en lufttæt bøtte, så hvis man tænker, at man ikke kan nå at spise en hel portion indenfor den nærmeste fremtid, så kan man nøjes med samle og pynte dem, man tror, bliver spist. De resterende bunde gemmer man så bare til en dag, hvor den søde tand atter trænger til lidt forkælelse. Bliver bundene først smurt med hindbærmarmelade og pyntet med glasur, ja, så bliver de altså lidt bløde i det efter en dag eller to.

Den sidste: Bagels
Har du nogensinde prøvet at bage bagels? Bagels kan fyldes med alt hvad hjertet begærer, er super gode at have med i madpakken og er faktisk forholdvis nemme at lave.

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt