God søndag! Har I haft en god uge? Måske I har haft efterårsferie eller har ugen bare været som alle andre? Her har den ikke stået på ferie, men de fleste af de barselsaktiviteter, Mille og jeg går til, har holdt efterårsferie, så det har været en lidt mere stille uge end normalt. Og så har jeg i denne uge haft en tiltrængt friaften med en veninde, hvor min kæreste stod for at putte Mille og det var bare gået så godt. Jeg er super taknemmelig for, at vi begge kan det hele, når det kommer til hende.

Herunder får I fire opskrifter til ugen der kommer. Det er ikke en madplan, men blot fire opskrifter til inspiration. Jeg har delt opskrifterne op i fire kategorier; den nemme, den vegetariske, den søde og den sidste.

Den nemme: One pot pasta med spinat, champignon og mascarpone
Var det noget med en opskrift på en meget nem og hurtig hverdagsret, der ikke producerer et bjerg af opvask? Værsgo! One pot pasta med spinat, champignon og mascarpone! Retten tager vitterligt kun 30 minutter at lave og så smager den oven i købet helt fantastisk.

Den vegetariske: Speltpandekager med vegetarisk fyld
Et par skønne speltpandekager med en smagfuld og mættende tomatsauce med kidneybønner som fyld. En super lækkert ret, der er nem og lynhurtig at lave!

Den søde: Nem chokoladekage
En super nem, men helt fantastisk chokoladekage med skøn kaffeglasur!

Den sidste: Pocherede æg – så nemt er det!
Det er slet ikke spor svært at lave pocherede æg, hvis man bruger det hemmelige husholdningsfilm-trick. Jeg deler selvfølgelig det super hemmelige trick med jer i opskriften!

  • Nem lrdagsmad efter en skn dag i haven lrdagaftenskndaghavedaghavevejrsolsoloverdanmarksundoglkkertlifebynanfood grsktemahomemade
  • Chicken Tikka Masala er en super nem hverdagsret Det eneste
  • Denne ret har lige ramt bloggen Kylling i fldesauce med
  • Madplanen for nste uge har ramt bloggen Disse kyllingefrikadeller med
  • I dag er det den store pandekagedag Skal du bage
  • S er madplanen for nste uge klar p bloggen Planen
  • En mttende salat somdenne med sd kartoffel granatble og quinoa
  • S ligger der en madplan for nste uge klar til