Avocadomad med spinat, æg og tomat

En god avocadomad er for mig en vaskeægte luksusmorgenmad eller -frokost. De smager skønt, mætter godt og ser flotte ud. En god avocadomad behøver ikke at tage mange minutter at fremtrylle, selvom man gør en smule mere ud af det end blot at mose en avocado og smøre den på et stykke brød. Denne avocadomad med spinat, æg og tomat er super simpel, men mikset mellem ristet toastbrød, stegt spinat, lun røræg og friske tomater er bare helt perfekt.

Læs også: Spinatpandekage med røget laks

Avocadomad med spinat, æg og tomat

Avocadomad med spinat, æg og tomat
1 person

1 stykke godt toastbrød
1 god håndfuld frisk spinat
1 æg
1/2 avocado
Et par cherrytomater
Salt og peber
Smør eller olie til stegning
Evt. lidt frisk basilikum

Steg spinaten på en pande i en smule fedtstof til spinaten er faldet sammen og skrab spinaten over på en tallerken. Pisk æg med salt og peber og steg det som røræg på panden i en smule fedtstof. Rist brødet, mos avocadoen med en gaffel og halver cherrytomaterne. Smør den moste avocado ud på det ristede toastbrød og top med spinat, røræg, cherrytomater og evt. lidt friskhakket basilikum. Drys med salt og peber og spis straks.

Avocadomad med spinat, æg og tomat

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen