Avocadomad med spinat, æg og tomat

En god avocadomad er for mig en vaskeægte luksusmorgenmad eller -frokost. De smager skønt, mætter godt og ser flotte ud. En god avocadomad behøver ikke at tage mange minutter at fremtrylle, selvom man gør en smule mere ud af det end blot at mose en avocado og smøre den på et stykke brød. Denne avocadomad med spinat, æg og tomat er super simpel, men mikset mellem ristet toastbrød, stegt spinat, lun røræg og friske tomater er bare helt perfekt.

Læs også: Spinatpandekage med røget laks

Avocadomad med spinat, æg og tomat

Avocadomad med spinat, æg og tomat
1 person

1 stykke godt toastbrød
1 god håndfuld frisk spinat
1 æg
1/2 avocado
Et par cherrytomater
Salt og peber
Smør eller olie til stegning
Evt. lidt frisk basilikum

Steg spinaten på en pande i en smule fedtstof til spinaten er faldet sammen og skrab spinaten over på en tallerken. Pisk æg med salt og peber og steg det som røræg på panden i en smule fedtstof. Rist brødet, mos avocadoen med en gaffel og halver cherrytomaterne. Smør den moste avocado ud på det ristede toastbrød og top med spinat, røræg, cherrytomater og evt. lidt friskhakket basilikum. Drys med salt og peber og spis straks.

Avocadomad med spinat, æg og tomat

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med