Ovnbagte kartoffelbåde med ost

Ovnbagte kartoffelbåde har du med garanti lavet et utal af gange, men har du nogensinde lavet ovnbagte kartoffelbåde med ost? Hvis ikke, så prøv det! Det er mega lækkert. Jeg elsker snasket mad, comfort food og junk (kært barn har mange navne) og disse ovnbagte kartofler med cheddarost, hjemmerørt creme fraiche dressing og forårsløg er comfort food, når det er bedst.

Læs også: Sesamkartofler

Ovnbagte kartoffelbåde med ost

Ovnbagte kartoffelbåde med ost
2-3 portioner

6 store kartofler (ca. 800 gram)
Olivenolie
Paprika
Evt. lidt chilipulver
Salt
Peber

50 gram revet cheddarost
1 forårsløg
2 store spsk. creme fraiche
1 lille håndfuld persille, finthakket
Salt og peber

Skræl kartoflerne og skær dem ud i både. Jeg delte hver kartoffel i otte både. Vend kartoffelbådene i olivenolie, paprika, salt, peber og evt. lidt chilipulver. Fordel kartoffelbådene på en bageplade beklædt med bagepapir i et lag. Bag kartoflerne ved 200 grader i 35-40 min. Omarranger kartoffelbådene så de ligger på to (eller flere) rækker. Drys osten ud over og bag kartoflerne 5-10 minutter mere til osten er smeltet. Hak forårsløg i ringe og bland creme fraiche med persille, salt og peber. Fordel creme fraiche dressingen og forårsløgene over kartoflerne lige før servering.

Ovnbagte kartoffelbåde med ost

  • Opskriften p denne kylling i peanut butter sauce er ekstremt
  • P bloggen i dag finder I denne broccolisalat med bacon
  • Leger lige sommer og starter dagen med en hindbr smoothie
  • Jeg ville nske at jeg havde et par af disse
  • Gaaaaaab Nogen synes at vi skulle rigtig tidligt op i
  • I dag er der fire opskrifter til ugen der kommer
  • En perfekt start p ugen En omelet proppet med grnt
  • Jeg tror snart at jeg skal lave denne mexicanske madtrte