Milles barnedåb

Mille fik sin navn forrige søndag. Det var en rigtig god dag og alt gik heldigvis præcis, som vi havde håbet, at det ville. Herunder deler jeg et lille skriv og en masse billeder fra Milles barnedåb. Måske du kan bruge det som inspiration, hvis du selv skal holde barnedåb.

Indlægget indeholder reklame for Cloud Celebration

Invitationerne fik vi lavet hos Cloud Celebration, som har de fineste invitationsdesigns. Selvom vi valgte et standardprodukt, synes jeg, at invitationerne blev meget personlige og vi skulle næsten intet gøre selv. Vi valgte et design og udfyldte de oplysninger, som vi ville have stående på invitationen og så satte pigerne bag Cloud Celebration det hele op, så det blev fint. Jeg kan kun anbefale jer at hoppe ind forbi cloudcelebration.dk, hvis I snart skal invitere til fest! De laver også bordkort, takkekort, ønskesedler og meget mere, så hele pakken kommer til at matche.

Vi blev 60 mennesker og havde derfor lejet et lokale til lejligheden. Vi fik heldigvis nøglen aftnen før, så vi havde god tid til at gøre klar og med hjælp fra begge vores forældre og min søster, gik det lynhurtigt med at få dækket bord og pyntet op. Jeg prøvede at holde det simpelt, men dét, at billederne fra invitationerne gik igen på servietterne, synes jeg gjorde bordene lidt mere personlige.

I kirken klarede Mille det rigtig fint. Hun har i en lang periode ikke ville være hos andre end Magnus eller jeg, men hun affandt sig med at være hos min søster indtil selve barnedåben var overstået. Derefter blev hun puttet i sin barnevogn og sov sødt resten af gudstjenesten. Der var en smule brok, da hun skulle have vand i håret, men det gik heldigvis hurtigt over. Mille blev døbt i en dåbskjole, som min mormor har syet ud af sin brudekjole og både min mor, søster og jeg er blevet døbt kjolen. Så hyggeligt.

Som velkomstdrink havde jeg lavet denne rabarbersaft, som blev blandet op med danskvand og serveret i fine champagneglas. Vores søde køkkenhjælper sørgede for, at det hele stod klar, da vi ankom direkte fra kirken og det var også hende, der tog imod maden. Hun var guld værd og sparede mig for en masse stress!

Vi havde gjort det nemt for os selv og bestilt maden udefra. Vi fik tapas fra Siesta Foodtruck og det var simpelthen så lækkert! Jeg lavede selv tre salater (denne, denne og en med blandt andet bagt græskar, syltede rødløg, champignon og feta) og så fik jeg min mor, svigermor og søster til at bage en kage hver.

Og så var der alle de fine gaver. Mille havde selvfølgelig en ønskeseddel (der selvfølgelig matchede invitationerne), men jeg elsker, at mange af vores gæster havde valgt at gå langt udenom ønskesedlen og i stedet købe en gave, som de selv havde fundet på. Mille fik så mange fine ting, som vi ikke engang anede, at hun ønskede sig, men som jeg er sikker på, at hun bliver glad for, når hun bliver lidt større.

Alt i alt var det en rigtig dejlig dag og jeg er så glad for, at vi kender så mange søde mennesker, der havde lyst til at bruge en søndag sammen med os for at fejre Milles og hendes fine navn.

Barnedåb invitationer

Barnedåb invitationer

Barnedåb borddækning

Barnedåb borddækning

Milles barnedåb

Milles barnedåb

Milles barnedåb

Barnedåb velkomstdrink

Barnedåb menu

Barnedåb menu

Barnedåb kager

Barnedåb gaver

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.