Gryderetter med kylling

Gryderetter med kylling – aftensmad på under 30 minutter

Jeg har efterhånden en del lækre gryderetter med kylling her på bloggen og det er der tre meget simple og gode grunde til. Gryderetter med kylling smager godt, kan laves på mange måder og det er for det meste super nemt! Alle gryderetterne i dette indlæg kan laves på omkring 30 minutter og egner sig derfor perfekt til en travl hverdagsaften. Tryk på billederne for at komme til opskrifterne.

Læs også: Aftensmad med hakket oksekød – ni nemme opskrifter

Paprikagryde med kylling

Paprikagryde med kylling eller svinekød

Paprikagryde laves vist egentlig traditionelt med svinekoteletter eller -mørbrad, men herhjemme laver vi den oftest med kylling. Det er super nemt at lave paprikagryde med kylling og lidt fløde i saucen gør retten ekstra cremet og ekstra lækker. Og så er det en ret, der hverken tager skade af at blive frosset ned eller genopvarmet, så lav en stor portion, så du har nok til to dage.

Moderne kylling i karry med squashpasta

Kylling i karry med kokosmælk

En version af den klassiske ret kylling i karry. Her er saucen lavet på kokosmælk den er dejlig spicy. På billederne er karryretten serveret med squashspasta (=strimler af squash), men man kan selvfølgelig også sagtens servere helt almindelig pasta eller ris til.

Pikant kylling med blomkålsris

Pikant kylling

En ret med kylling, bacon og peberfrugt i en tomatsauce med pikant flødeost. Osten giver saucen en skøn smag og cremet konsistens. Jeg plejer at servere retten med ris eller pasta.

Kylling i peanut butter sauce

Kylling i peanut butter sauce

Kylling i en skøn peanut butter sauce er en ret de fleste kan lide. Min version er proppet med grønt, serveres helst med ris og kan toppes med saltede peanuts.

Kylling i cremet tomatsauce

Kylling i cremet tomatsauce

Det der gør denne tomatsauce ekstra cremet og ekstra lækker er mascarpone. Jeg synes ris passer bedst til en gryderet som denne, men man kan selvfølgelig også sagtens servere den med pasta.

Kylling i peberfrugtsauce

Kylling i peberfrugtsauce

Bagte peberfrugter er noget af det bedste, der findes. Her er bagte peberfrugter blendet til en pure, der sammen med fløde giver den lækreste sauce.

Kylling i kokoskarry

Kylling i kokoskarry

Du kender helt sikkert den børnevenlige familieret kylling i karry. Dette er en variation af klassiskeren og den kan bedst beskrives som kylling i karry med kokosmælk. En dansk ret med et strejf af thai, der toppes med æbler og peanuts.