Har I haft en god uge? Min uge har været helt stille og rolig med meget få planer og det har faktisk været rigtig rart. Jeg har haft en dag på sofaen i nattøj, drukket kaffe og spist ostemadder med mødregruppen, haft besøg af mine forældre og shoppet lidt nyt til efterårgarderoben med min mor, mens Mille hyggede derhjemme med far. I morgen starter Mille og jeg til salmesang i den lokale kirke og det glæder jeg mig ret meget til. Hvad mon det er for noget og mon det er noget for os?

Som noget nyt vil jeg hver søndag dele fire opskrifter til ugen der kommer. Det er ikke en madplan, men blot fire opskrifter til inspiration. Jeg har delt opskrifterne op i fire kategorier; den nemme, den vegetariske, den søde og den sidste.

Den nemme: Moderne kylling i karry med squashpasta
Ugens nemme opskrift er denne på moderne kylling i karry med squashpasta. Her er karry skiftet ud med karrypasta og saucen er lavet på kokosmælk. Der ligges op til at servere karryretten med squashspasta (=strimler af squash), men man kan selvfølgelig også sagtens servere helt almindelig pasta eller ris til.

Den vegetariske: Ovnbagte falafler med sesam
Ugens vegetariske opskrift er disse ovnbagte falafler med sesam. Brug dem fx som tilbehør til lidt grøntsager, som fyld i en wrap eller som topping til en salat.

Den søde: Dadelkugler
Ugens søde opskrift er disse dadelkugler. De består primært af dadler og mandler og kan vel nærmest kategoriseres som sundere søde sager.

Den sidste: Gulerodssalat med persille og granatæble
Ugens sidste opskrift er denne gulerodssalat med persille og granatæble. Det er bloggens tredje mest læste opskrift nogensinde og også klart en af mine personlige favoritter.

  • Nem lrdagsmad efter en skn dag i haven lrdagaftenskndaghavedaghavevejrsolsoloverdanmarksundoglkkertlifebynanfood grsktemahomemade
  • Chicken Tikka Masala er en super nem hverdagsret Det eneste
  • Denne ret har lige ramt bloggen Kylling i fldesauce med
  • Madplanen for nste uge har ramt bloggen Disse kyllingefrikadeller med
  • I dag er det den store pandekagedag Skal du bage
  • S er madplanen for nste uge klar p bloggen Planen
  • En mttende salat somdenne med sd kartoffel granatble og quinoa
  • S ligger der en madplan for nste uge klar til