Broccolisalat med bacon, tranebær og cheddar

Denne broccolisalat med bacon, tranebær og cheddar er den klassiske broccolisalat med et twist. Rosinerne er skiftet ud med tørrede tranebær, solsikkekernerne er undladt og i stedet er der tilføjet lidt skøn cheddarost. Det er ikke de store ændringer, men alligevel nok til, at salaten bliver en helt anden.

Læs også: Bulgursalat med grønkål og granatæble

Broccolisalat med bacon, tranebær og cheddar

Broccolisalat med bacon, tranebær og cheddar
2 personer

1 broccolihoved
½ finthakket rødløg
50 gram cheddar i tern
6-8 baconskiver
1 lille håndfuld tørrede tranebær

Dressing
100 gram creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijon sennep
Salt og peber

Steg baconen sprød og bræk den ud i mindre stykker. Fordel broccolien i buketter og bland broccolibuketterne med finthakket rødløg og cheddar i tern. Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten. Drys tranebær og bacon ud over salaten inden servering. Salaten har godt af lige at stå en times tid i køleskabet før den skal spises.

Broccolisalat med bacon, tranebær og cheddar

No images found!
Try some other hashtag or username