Bagt grød med blommer og mandler

At spise bagt grød føles næsten som at spise kage til morgenmad med god samvittighed. Og så er det nemt! Man kan med fordel gøre grøden klar aftenen før, stille den i køleskabet natten over og bage den næste morgen. Herunder finder I opskriften på en bagt grød med blommer og mandler, men er man mere til æbler, pærer eller noget tredje, så bytter man selvfølgelig bare blommerne ud.

Læs også: Syv opskrifter på havregrød

Bagt grød med blommer og mandler

Bagt grød med blommer og mandler
2-3 portioner

2,5 dl havregryn
2 spsk. kokossukker (kan erstattes af rørsukker)
1 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
2 spsk. smeltet smør
1 æg
3-4 blommer i både
En lille håndfuld grofthakkede mandler

Bland havrergryn, kokossukker og bagepulver i en skål. Kom mælk, smeltet smør og æg i og vend godt rundt. Fordel dejen i en smurt form og fordel blommebåde og grofthakkede mandler ovenpå. Bag grøden i ovnen ved 175 grader i cirka 30 minutter.

Bagt grød med blommer og mandler

  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i