Bagt grød med blommer og mandler

At spise bagt grød føles næsten som at spise kage til morgenmad med god samvittighed. Og så er det nemt! Man kan med fordel gøre grøden klar aftenen før, stille den i køleskabet natten over og bage den næste morgen. Herunder finder I opskriften på en bagt grød med blommer og mandler, men er man mere til æbler, pærer eller noget tredje, så bytter man selvfølgelig bare blommerne ud.

Læs også: Syv opskrifter på havregrød

Bagt grød med blommer og mandler

Bagt grød med blommer og mandler
2-3 portioner

2,5 dl havregryn
2 spsk. kokossukker (kan erstattes af rørsukker)
1 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
2 spsk. smeltet smør
1 æg
3-4 blommer i både
En lille håndfuld grofthakkede mandler

Bland havrergryn, kokossukker og bagepulver i en skål. Kom mælk, smeltet smør og æg i og vend godt rundt. Fordel dejen i en smurt form og fordel blommebåde og grofthakkede mandler ovenpå. Bag grøden i ovnen ved 175 grader i cirka 30 minutter.

Bagt grød med blommer og mandler

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele