Bagt grød med blommer og mandler

At spise bagt grød føles næsten som at spise kage til morgenmad med god samvittighed. Og så er det nemt! Man kan med fordel gøre grøden klar aftenen før, stille den i køleskabet natten over og bage den næste morgen. Herunder finder I opskriften på en bagt grød med blommer og mandler, men er man mere til æbler, pærer eller noget tredje, så bytter man selvfølgelig bare blommerne ud.

Læs også: Syv opskrifter på havregrød

Bagt grød med blommer og mandler

Bagt grød med blommer og mandler
2-3 portioner

2,5 dl havregryn
2 spsk. kokossukker (kan erstattes af rørsukker)
1 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
2 spsk. smeltet smør
1 æg
3-4 blommer i både
En lille håndfuld grofthakkede mandler

Bland havrergryn, kokossukker og bagepulver i en skål. Kom mælk, smeltet smør og æg i og vend godt rundt. Fordel dejen i en smurt form og fordel blommebåde og grofthakkede mandler ovenpå. Bag grøden i ovnen ved 175 grader i cirka 30 minutter.

Bagt grød med blommer og mandler

  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere