Bagt grød med blommer og mandler

At spise bagt grød føles næsten som at spise kage til morgenmad med god samvittighed. Og så er det nemt! Man kan med fordel gøre grøden klar aftenen før, stille den i køleskabet natten over og bage den næste morgen. Herunder finder I opskriften på en bagt grød med blommer og mandler, men er man mere til æbler, pærer eller noget tredje, så bytter man selvfølgelig bare blommerne ud.

Læs også: Syv opskrifter på havregrød

Bagt grød med blommer og mandler

Bagt grød med blommer og mandler
2-3 portioner

2,5 dl havregryn
2 spsk. kokossukker (kan erstattes af rørsukker)
1 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
2 spsk. smeltet smør
1 æg
3-4 blommer i både
En lille håndfuld grofthakkede mandler

Bland havrergryn, kokossukker og bagepulver i en skål. Kom mælk, smeltet smør og æg i og vend godt rundt. Fordel dejen i en smurt form og fordel blommebåde og grofthakkede mandler ovenpå. Bag grøden i ovnen ved 175 grader i cirka 30 minutter.

Bagt grød med blommer og mandler

  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen