Æggesalat med avocado

Æggesalat med avocado

Frokostmåltidet er og har altid været en udfordring for mig og især når jeg er herhjemme. Hvis der ikke er rester fra aftensmaden dagen før, er jeg helt på par bund og ender stort set altid ud med en håndfuld digestivekiks eller deslige. Jeg kan bruge hele og halve timer på at lave morgen- eller aftensmad, men frokosten gider jeg aldrig bruge tid på. Nu har jeg et par gange taget mig sammen og lavet denne æggesalat med avocado og det er både nemt, hurtigt og overraskende lækkert. Æggene kan man koge og evt. pille aftenen før, så man når frokostsulten melder sig blot skal mose en avocado og skære æggene ud i tern. Det kan selv jeg overskue.

Læs også: Opskrift på æggemuffins med ost og skinke

Æggesalat med avocado

Opskrift på æggesalat med avocado

Æggesalat med avocado

2 personer
Ingredienser
  • 3 hårdkogte æg
  • 1 avocado
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt og peber
  • Karse til at toppe med
Fremgangsmåde
  • Pil æggene og skær dem i tern.
  • Mos avocadoen med mayonnaise, citronsaft, salt og peber og vend æggene i.
  • Top evt. med lidt frisk karse lige før servering.

Flere nemme frokost ideer

Pålægssalater som ovenstående æggesalat er altid et hit herhjemme. Er du mere til tun, så kan jeg anbefale denne tunsalat med majs, kapers og peberfrugt eller denne tunsalat med avocado. Denne varmrøget laksemousse eller denne lakserilette er også et forsøg værd. Er du på udkig efter lidt snacks til madpakken, så er pølsehorn eller pizzasnegle jo altid et hit, men et par gulerodsbrud eller squashbrud er altså også virkelig lækre.

Læs også: Opskrift på tærte med hakket oksekød og feta

Æggesalat med avocado

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username