Æggesalat med avocado

Frokostmåltidet er og har altid været en udfordring for mig, når jeg er herhjemme. Hvis der ikke er rester fra aftensmaden dagen før, er jeg helt på par bund og ender stort set altid ud med en håndfuld digestivekiks eller deslige. Jeg kan bruge hele og halve timer på at lave morgen- eller aftensmad, men frokosten gider jeg aldrig bruge tid på. Nu har jeg et par gange taget mig sammen og lavet denne æggesalat med avocado og det er både nemt, hurtigt og overraskende lækkert. Æggene kan man koge og evt. pille aftenen før, så man når frokostsulten melder sig blot skal mose en avocado og skære æggene ud i tern. Det kan selv jeg overskue.

Læs også: Lakserilette – laksesalat med syltede agurker og kapers

Æggesalat med avocado

Æggesalat med avocado
1-2 personer

3 hårdkogte æg
1 avocado
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
Karse til at toppe med

Pil æggene og skær dem i tern. Mos avocadoen med mayonnaise, citronsaft, salt og peber og vend æggene i. Top evt. med lidt frisk karse lige før servering.

Æggesalat med avocado

  • Har I forresten set at opskriften p denne brownie med
  • Jeg har planer om at bage rugbrd i morgen s
  • Vi skal have suppe til aftensmad i dag s jeg
  • Hvis I endnu ikke ved hvad I skal have til
  • Denne gulerodssalat med persille og granatble er bloggens mest lste
  • Hummus er altid et hit Det passer til det meste
  • Overvejer kraftigt at bage en portion chokoladeboller i dag Det
  • Jeg er godt brugt efter rets frste julefrokost  og