Jeg har altid undret mig, når kvinder på barsel har glædet sig til weekend eller brugt ordet hverdag. Jeg har altid tænkt, at kvinder på barsel jo har “fri” hver dag og dermed ikke rigtigt kan dele en uge op i hverdag og weekend. Jeg forstår det nu. Jeg tror aldrig, at jeg har glædet mig så meget til weekender, som jeg gør nu, hvor jeg er på barsel. Det hele er sgu bare lidt nemmere, når man er to om at passe baby.

I dag er Magnus startet på arbejde efter to ugers ferie. Egentlig er det meget rart, at Mille og jeg kan komme tilbage til vores hverdagsrytme, men jeg glæder mig nu allerede lidt til weekend. Bare det at komme ud af sengen, få et bad og spise morgenmad er både nemmere og sjovere, når der lige er et sæt ekstra hænder til at underholde baby.

Hertil morgen fejrede Mille hverdagen ved at stå op klokken 5 i stedet for til klokken 8, som hun ellers har fået for vane. Det fejrede jeg ved at drikke en ekstra stor kop kaffe, droppe badet og spise Toblerone til morgenmad. Fik jeg sagt, at jeg glæder mig til weekend?