Hvor kliché det end lyder, så synes jeg godt nok, at denne weekend gik lidt for stærkt. Fredag var jeg alene med Mille hele aftenen og lørdag var vi til fødselsdag det meste af dagen. Søndag formiddag mødtes jeg med en veninde (uden Mille!) til brunch og efterfølgende massage og spa og om aftenen stod den på endnu en fødselsdag. Men trods mange aftaler, er mine batterier ladet helt op og jeg føler mig for første gang længe faktisk klar til en ny uge. Især venindedaten gjorde sit og jeg kan kun anbefale alle nybagte mødre at tage en pause fra amning/flaske, bleskift og vuggen og i stedet tage en veninde under armen og skrue helt op for selvforkælelsen.

En lidt mere simpel måde at forkæle sig selv på, kunne være at bage disse squashboller. De egner sig både til morgenmad med en god skive ost, til frokost fyldt med pålæg og grønt og til aften som brød til burgeren. Og jeg er sikker på, at det også giver gode point, hvis ungerne får dem med i madpakken.

Læs også: Spinatboller

Squashboller
ca. 12 boller

25 gram gær
1 dl creme fraiche
1 dl lunkent vand
1 æg
1 tsk salt
250 gram revet squash
150 gram fuldkornsspeltmel
Ca. 500 gram hvedemel

Opløs gæren i vandet. Tilsæt creme fraiche, æg, salt og revet squash. Rør fuldkornsspeltmelet i og derefter hvedemelet i lidt af gangen. Ælt godt. Lad dejen hæve 1 times tid. Form bollerne og lad dem efterhæve 30-45 minutter. Bag bollerne ved 200 grader i 15-20 minutter.


Warning: Illegal string offset 'username' in /home/lifebynan/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/includes/class-wis_instagram_slider.php on line 859
No images found!
Try some other hashtag or username