Så er Mille blevet tre måneder. Hun er begyndt at putte alting i munden, har grinet for første gang og er så småt begyndt at finde legetøj interessant. Hun er blevet uvenner med barnevognen, og hun nægter at ligge i den i mere end fem minutter af gangen. Til gengæld elsker hun at sidde i vikle, hvilket også havde været fint nok, hvis det ikke var så pokkers varmt. Jeg ved godt, at vi ikke skal brokke os over denne fantastiske sommer, men jeg er altså ved at få nok af varmen og det er min baby i den grad også.

Læs også: 10 tanker, jeg tror min baby tænker

Min kæreste har netop haft to ugers sommerferie og den ene af dem brugte vi på Bornholm. Det var Milles første ferie og jeg må sige, at hun klarede den helt fint. Vi kæmpede lidt med nattesøvnen, men mon ikke det skyldtes, at det hele var nyt og hun ikke sov hvor hun plejede? Hun har ihvertfald sovet helt fint igen efter, at vi er kommet hjem til de vante omgivelser.

Jeg skal stadigvæk vænne mig til, at mit liv er vendt helt på hovedet og ingenting er som de var engang. At tage på ferie med en baby er ikke afslappende og man får ikke ladt batterierne op på samme måde. Vi så ikke rigtig noget, spiste ikke lige så meget ude som vi plejede at gøre på en ferie og tosomheden har vi manglet. Selvom det var rart at komme lidt væk hjemmefra, er jeg glad for, at vi kun valgte at være væk en uge og ikke to. På mandag starter “hverdagen” igen og selvom det har været rart at have min kæreste hjemme, bliver det også godt at komme tilbage til en eller anden form for rytme – bare Mille og jeg.

Læs også: Mille én måned og Mille to måneder

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.