I går blev Mille fire måneder og det er dermed tid til en lille status. Mille er blevet meget mere bevidst og en smule forældresyg. Hun vil kun være hos sin mor eller far og allerhelst i de trygge rammer herhjemme. Det gør, at jeg i øjeblikket ikke kommer så meget ud, som jeg har lyst til og brug for, og det er hårdt. Jeg har dog erfaret, at det trods alt er sjovere at være hjemme med en glad og tilfreds baby, end at være ude med en frustreret baby, der slet ikke kan finde ro.

Læs også: Mille én måned

Barnevognen er vi stadigvæk ikke helt gode venner med, men det går fremad og hun kan endda overtales til at tage en lille lur i den på en god dag. Hun er blevet meget bedre og gladere for at ligge på maven og hendes legetøj begynder at blive mere og mere interessant. Det er blevet en fest for hende at vende med hovedet nedad og hun smiler og griner generelt mere og mere.

Læs også: Mille to måneder

Dét at Mille nu er fyldt fire måneder betyder, at vi i princippet må starte stille og roligt op på grød. Tænk, at min lille baby allerede er blevet så stor?! Jeg tror dog ikke, at hun er helt klar til det med maden endnu. Babyer skal helst gerne vise en naturlig interesse for mad før man går i gang med at servere grød og mos for dem. Mille er pænt ligeglad med mad og gider hverken kigge, slikke eller røre, om man så stikker det helt op i hovedet på hende. Så vi venter lidt endnu og det har jeg det egentlig ret fint med.

Læs også: Mille tre måneder

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt