I går blev Mille fire måneder og det er dermed tid til en lille status. Mille er blevet meget mere bevidst og en smule forældresyg. Hun vil kun være hos sin mor eller far og allerhelst i de trygge rammer herhjemme. Det gør, at jeg i øjeblikket ikke kommer så meget ud, som jeg har lyst til og brug for, og det er hårdt. Jeg har dog erfaret, at det trods alt er sjovere at være hjemme med en glad og tilfreds baby, end at være ude med en frustreret baby, der slet ikke kan finde ro.

Læs også: Mille én måned

Barnevognen er vi stadigvæk ikke helt gode venner med, men det går fremad og hun kan endda overtales til at tage en lille lur i den på en god dag. Hun er blevet meget bedre og gladere for at ligge på maven og hendes legetøj begynder at blive mere og mere interessant. Det er blevet en fest for hende at vende med hovedet nedad og hun smiler og griner generelt mere og mere.

Læs også: Mille to måneder

Dét at Mille nu er fyldt fire måneder betyder, at vi i princippet må starte stille og roligt op på grød. Tænk, at min lille baby allerede er blevet så stor?! Jeg tror dog ikke, at hun er helt klar til det med maden endnu. Babyer skal helst gerne vise en naturlig interesse for mad før man går i gang med at servere grød og mos for dem. Mille er pænt ligeglad med mad og gider hverken kigge, slikke eller røre, om man så stikker det helt op i hovedet på hende. Så vi venter lidt endnu og det har jeg det egentlig ret fint med.

Læs også: Mille tre måneder

  • Har I forresten set at opskriften p denne brownie med
  • Jeg har planer om at bage rugbrd i morgen s
  • Vi skal have suppe til aftensmad i dag s jeg
  • Hvis I endnu ikke ved hvad I skal have til
  • Denne gulerodssalat med persille og granatble er bloggens mest lste
  • Hummus er altid et hit Det passer til det meste
  • Overvejer kraftigt at bage en portion chokoladeboller i dag Det
  • Jeg er godt brugt efter rets frste julefrokost  og