Bagels

Jeg kan fornemme, at de fleste af jer er kommet godt igang med hverdagen efter en forhåbentlig god sommer? Hverdag er oftest lig madpakker og derfor tænkte jeg, at lidt madpakkeinspiration måtte være på sin plads. Jeg har samlet 10 opskrifter, der kan gøre madpakken lidt mere spændende, for en madpakke bliver bare lidt sjovere, hvis den består af andet end tørre rugbrødsmadder og vandede gulerodsstave.

BagelsBagels

SquashbollerSquashboller

Prøv at skifte rugbrødet ud med skønne squashboller eller hjemmebagte bagels. Begge dele er fryseegnede, så bag en ordenlig portion, kom dem i fryseren og tag så en passende mængde op aftenen før.

GulerodsbrudGulerodsbrud

Rugboller med chokolade
Rugboller med chokolade

Et gulerodsbrud eller en rugbolle med chokolade er det perfekte mellemåltid og de er nemme at have med på farten. Begge dele kan spises som de er og behøver ikke “smøres”.

BanansmåkagerBanansmåkager

DadelkuglerDadelkugler

Lidt sundere sødt er altid et hit i madpakken. Prøv med en en banansmåkage eller et par dadelkugler, når lækkersulten melder sig om eftermiddagen.

PizzasneglePizzasnegle

PølsehornPølsehorn

Pizzasnegle og pølsehorn må være de mest klassiske madpakkesnacks. Det smarte ved mine opskrifter er, at dejen til pizzasnegle og dejen til pølsehorn er den samme, så man kan nemt lave begge dele på én gang.

Salat med sød kartoffel, granatæble og quinoaSalat med sød kartoffel, granatæble og quinoa

Frokostsalat med grønkål og feta
Frokostsalat med grønkål og feta

Af og til er det rart at skifte madderne ud med en salat og de to ovennævnte salater er gode bud. Frokostsalater skal både mætte godt og kunne holde sig friske et par timer og det kan både salaten med sød kartoffel, granatæble og quinoa og frokostsalaten med grønkål og feta.

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username