Jeg kan fornemme, at de fleste af jer er kommet godt igang med hverdagen efter en forhåbentlig god sommer? Hverdag er oftest lig madpakker og derfor tænkte jeg, at lidt madpakkeinspiration måtte være på sin plads. Jeg har samlet 10 opskrifter, der kan gøre madpakken lidt mere spændende, for en madpakke bliver bare lidt sjovere, hvis den består af andet end tørre rugbrødsmadder og vandede gulerodsstave.

Bagels

Squashboller

Prøv at skifte rugbrødet ud med skønne squashboller eller hjemmebagte bagels. Begge dele er fryseegnede, så bag en ordenlig portion, kom dem i fryseren og tag så en passende mængde op aftenen før.

Gulerodsbrud


Rugboller med chokolade

Et gulerodsbrud eller en rugbolle med chokolade er det perfekte mellemåltid og de er nemme at have med på farten. Begge dele kan spises som de er og behøver ikke “smøres”.

Banansmåkager

Dadelkugler

Lidt sundere sødt er altid et hit i madpakken. Prøv med en en banansmåkage eller et par dadelkugler, når lækkersulten melder sig om eftermiddagen.

Pizzasnegle

Pølsehorn

Pizzasnegle og pølsehorn må være de mest klassiske madpakkesnacks. Det smarte ved mine opskrifter er, at dejen til pizzasnegle og dejen til pølsehorn er den samme, så man kan nemt lave begge dele på én gang.

Salat med sød kartoffel, granatæble og quinoa


Frokostsalat med grønkål og feta

Af og til er det rart at skifte madderne ud med en salat og de to ovennævnte salater er gode bud. Frokostsalater skal både mætte godt og kunne holde sig friske et par timer og det kan både salaten med sød kartoffel, granatæble og quinoa og frokostsalaten med grønkål og feta.

  • Nem lrdagsmad efter en skn dag i haven lrdagaftenskndaghavedaghavevejrsolsoloverdanmarksundoglkkertlifebynanfood grsktemahomemade
  • Chicken Tikka Masala er en super nem hverdagsret Det eneste
  • Denne ret har lige ramt bloggen Kylling i fldesauce med
  • Madplanen for nste uge har ramt bloggen Disse kyllingefrikadeller med
  • I dag er det den store pandekagedag Skal du bage
  • S er madplanen for nste uge klar p bloggen Planen
  • En mttende salat somdenne med sd kartoffel granatble og quinoa
  • S ligger der en madplan for nste uge klar til