Det var en dag i slutningen af august sidste år, at jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Det var en virkelig surrealistisk dag og jeg husker dagen som var det i går. Det at tage på arbejde med en følelse af, at alt var forandret, men at ingen kunne se det eller måtte få det at vide, var så mærkeligt. Det var også en dag, der markerede starten på fire måneders kvalme og starten på alle de mange bekymringer, man har som gravid. Mon der overhovedet er liv? Mon baby er sund og rask? Hvad nu, hvis baby ikke er? Er jeg overhovedet klar til det her? Alt gik heldigvis som det skulle og klar, det bliver man vist alligevel aldrig. Jeg har været en tur i arkiverne og fundet fem fine indlæg frem fra august sidste år:

Koteletter i fad med grøntsager og kokosmælk er en skøn og let variation af den klassiske ret med tomatsauce, fløde og champignon.

Disse super nemme banansmåkager fungerer perfekt som en lille, hurtig og sund snack til madpakken.

En hvidkålssalat med granatæble og ristede hasselnødder går man aldrig galt i byen med. Salaten passer til det meste, er super simpel og nem at lave.

Æggekage er et hit herhjemme og i august sidste år delte jeg opskriften på denne variant med kartofler, spinat og bacon.

Min yndlingsret er pasta med kødsovs, men jeg må indrømme, at denne vegetariske bolognese med røde linser giver den kamp til stregen.