Citronkage

Når man får gæster til barselskaffe, skal der kage på bordet. Det er sjældent jeg selv får bagt, men når jeg gør, bliver det en kage, der hurtigt kan røres sammen og allerhelst også en kage, der kan fryses, så man også har kage til en anden god gang. Denne citronkage opfylder begge krav og så smager den skønt.

Læs også: Squashkage med cream cheese frosting

Citronkage

Citronkage

125 gram blødt smør
1 citron – saft + skal
125 gram sukker
1 tsk. vaniljepulver
100 gram revet marcipan
4 æg
2 tsk. bagepulver
125 gram mel

Glasur
125 gram flormelis
2 spsk. citronsaft
Vand

Rør smør, citronsaft, citronskal, sukker og vaniljepulver godt sammen i en skål. Tilsæt revet marcipan og æg og rør til en ensartet dej. Vend bagepulver og mel i og kom dejen i en smurt rugbrødsform. Bag citronkagen ved 175 grader varmluft i 35-45 minutter. Lad kagen køle af inden glasuren blandes og kommes på.

Citronkage

  • Opskriften p denne kylling i peanut butter sauce er ekstremt
  • P bloggen i dag finder I denne broccolisalat med bacon
  • Leger lige sommer og starter dagen med en hindbr smoothie
  • Jeg ville nske at jeg havde et par af disse
  • Gaaaaaab Nogen synes at vi skulle rigtig tidligt op i
  • I dag er der fire opskrifter til ugen der kommer
  • En perfekt start p ugen En omelet proppet med grnt
  • Jeg tror snart at jeg skal lave denne mexicanske madtrte