Citronkage

Når man får gæster til barselskaffe, skal der kage på bordet. Det er sjældent jeg selv får bagt, men når jeg gør, bliver det en kage, der hurtigt kan røres sammen og allerhelst også en kage, der kan fryses, så man også har kage til en anden god gang. Denne citronkage opfylder begge krav og så smager den skønt.

Læs også: Squashkage med cream cheese frosting

Citronkage

Citronkage

125 gram blødt smør
1 citron – saft + skal
125 gram sukker
1 tsk. vaniljepulver
100 gram revet marcipan
4 æg
2 tsk. bagepulver
125 gram mel

Glasur
125 gram flormelis
2 spsk. citronsaft
Vand

Rør smør, citronsaft, citronskal, sukker og vaniljepulver godt sammen i en skål. Tilsæt revet marcipan og æg og rør til en ensartet dej. Vend bagepulver og mel i og kom dejen i en smurt rugbrødsform. Bag citronkagen ved 175 grader varmluft i 35-45 minutter. Lad kagen køle af inden glasuren blandes og kommes på.

Citronkage

  • Chicken Tikka Masala er en super nem hverdagsret Det eneste
  • Denne ret har lige ramt bloggen Kylling i fldesauce med
  • Madplanen for nste uge har ramt bloggen Disse kyllingefrikadeller med
  • I dag er det den store pandekagedag Skal du bage
  • S er madplanen for nste uge klar p bloggen Planen
  • En mttende salat somdenne med sd kartoffel granatble og quinoa
  • S ligger der en madplan for nste uge klar til
  • Reklame  sushistopfrederiksberg forklede min veninde og jeg med vildt