Citronkage

Når man får gæster til barselskaffe, skal der kage på bordet. Det er sjældent jeg selv får bagt, men når jeg gør, bliver det en kage, der hurtigt kan røres sammen og allerhelst også en kage, der kan fryses, så man også har kage til en anden god gang. Denne citronkage opfylder begge krav og så smager den skønt.

Læs også: Squashkage med cream cheese frosting

Citronkage

Citronkage

125 gram blødt smør
1 citron – saft + skal
125 gram sukker
1 tsk. vaniljepulver
100 gram revet marcipan
4 æg
2 tsk. bagepulver
125 gram mel

Glasur
125 gram flormelis
2 spsk. citronsaft
Vand

Rør smør, citronsaft, citronskal, sukker og vaniljepulver godt sammen i en skål. Tilsæt revet marcipan og æg og rør til en ensartet dej. Vend bagepulver og mel i og kom dejen i en smurt rugbrødsform. Bag citronkagen ved 175 grader varmluft i 35-45 minutter. Lad kagen køle af inden glasuren blandes og kommes på.

Citronkage

  • Reklame for lecreusetdk  Jeg tnker at dagen fr dagen
  • Godt nytr! nytr kransekage lifebynanfood
  • Godt nytr! Kom du godt ind i det nye r?
  • S blev det hverdag! Allerede? Hvad med at starte ret
  • Flger du min madplan? I s fald skal du have
  • Nr man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det
  • Chili con carne er en perfekt vinteret Rygende varm og
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon