Citronkage

Når man får gæster til barselskaffe, skal der kage på bordet. Det er sjældent jeg selv får bagt, men når jeg gør, bliver det en kage, der hurtigt kan røres sammen og allerhelst også en kage, der kan fryses, så man også har kage til en anden god gang. Denne citronkage opfylder begge krav og så smager den skønt.

Læs også: Squashkage med cream cheese frosting

Citronkage

Citronkage

125 gram blødt smør
1 citron – saft + skal
125 gram sukker
1 tsk. vaniljepulver
100 gram revet marcipan
4 æg
2 tsk. bagepulver
125 gram mel

Glasur
125 gram flormelis
2 spsk. citronsaft
Vand

Rør smør, citronsaft, citronskal, sukker og vaniljepulver godt sammen i en skål. Tilsæt revet marcipan og æg og rør til en ensartet dej. Vend bagepulver og mel i og kom dejen i en smurt rugbrødsform. Bag citronkagen ved 175 grader varmluft i 35-45 minutter. Lad kagen køle af inden glasuren blandes og kommes på.

Citronkage

  • Sndagskage Blommecrumble med brombr Opskriften er netop havnet p bloggen
  • Kylling i karry i nye klder og med masser og
  • I dag har vi fet verdens nemmeste aftensmad Sdan fltes
  • Dagens aftensmad var ikke populr hos familiens mindste s hun
  • Jeg skulle hilse og sige at sdan et stykke jordbrtrte
  • Squashfrikadeller Gode til aftensmaden til brn og som snack i
  • Mille og jeg er alene hjemme i dag og vi
  • En mrbradgryde med masser af flde gr man aldrig galt