Bulgursalat med grønkål og granatæble

Se lige de farver! Jeg ved ikke med jer, men jeg spiser rigtig meget med øjnene og når maden ser ud som på billederne her, så bliver jeg glad helt ned i maven allerede inden jeg har taget den første bid. Når maden så også smager skønt, ja, så bliver det ikke bedre. Denne skønne bulgursalat med grønkål og granatæble kan både spises som tilbehør til aftensmåltidet eller som et måltid i sig selv, da bulguren mætter fint. Jeg selv har spist den til frokost et par dage i streg, og selv på tredjedagen var den endnu ikke blevet kedelig. Det eneste er, at pistacienødderne lynhurtigt bliver bløde og kedelige, så hav dem i en bøtte ved siden af og vent med at komme dem på salaten til lige før servering.

Læs også: Salat med perlebyg og sojaristede mandler

Bulgursalat med grønkål og granatæble

Bulgursalat med grønkål og granatæble

1 dl bulgur (ukogt)
2 gode håndfulde hakket grønkål
Kernerne fra 1 granatæble
2 appelsiner
1 spsk. appelsinsaft
1 spsk. olivenolie
1 lille håndfuld pistacienødder, groft hakket
Evt. lidt frisk mynte

Kog bulguren efter anvisningen på pakken og lad den køle af. Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne ud. Bland appelsinsaft og olivenolie i en skål og vend grønkålen deri. Tilsæt bulgur, granatæblekerner og appelsinfileter og vend rundt. Top bulgursalaten med grofthakkede pistacienødder og evt. lidt frisk mynte.

Bulgursalat med grønkål og granatæble

Bulgursalat med grønkål og granatæble

  • Opskriften p denne kylling i peanut butter sauce er ekstremt
  • P bloggen i dag finder I denne broccolisalat med bacon
  • Leger lige sommer og starter dagen med en hindbr smoothie
  • Jeg ville nske at jeg havde et par af disse
  • Gaaaaaab Nogen synes at vi skulle rigtig tidligt op i
  • I dag er der fire opskrifter til ugen der kommer
  • En perfekt start p ugen En omelet proppet med grnt
  • Jeg tror snart at jeg skal lave denne mexicanske madtrte