Bulgursalat med grønkål og granatæble

Se lige de farver! Jeg ved ikke med jer, men jeg spiser rigtig meget med øjnene og når maden ser ud som på billederne her, så bliver jeg glad helt ned i maven allerede inden jeg har taget den første bid. Når maden så også smager skønt, ja, så bliver det ikke bedre. Denne skønne bulgursalat med grønkål og granatæble kan både spises som tilbehør til aftensmåltidet eller som et måltid i sig selv, da bulguren mætter fint. Jeg selv har spist den til frokost et par dage i streg, og selv på tredjedagen var den endnu ikke blevet kedelig. Det eneste er, at pistacienødderne lynhurtigt bliver bløde og kedelige, så hav dem i en bøtte ved siden af og vent med at komme dem på salaten til lige før servering.

Læs også: Salat med perlebyg og sojaristede mandler

Bulgursalat med grønkål og granatæble

Bulgursalat med grønkål og granatæble

1 dl bulgur (ukogt)
2 gode håndfulde hakket grønkål
Kernerne fra 1 granatæble
2 appelsiner
1 spsk. appelsinsaft
1 spsk. olivenolie
1 lille håndfuld pistacienødder, groft hakket
Evt. lidt frisk mynte

Kog bulguren efter anvisningen på pakken og lad den køle af. Skær skrællen af appelsinerne og skær fileterne ud. Bland appelsinsaft og olivenolie i en skål og vend grønkålen deri. Tilsæt bulgur, granatæblekerner og appelsinfileter og vend rundt. Top bulgursalaten med grofthakkede pistacienødder og evt. lidt frisk mynte.

Bulgursalat med grønkål og granatæble

Bulgursalat med grønkål og granatæble

  • Har I forresten set at opskriften p denne brownie med
  • Jeg har planer om at bage rugbrd i morgen s
  • Vi skal have suppe til aftensmad i dag s jeg
  • Hvis I endnu ikke ved hvad I skal have til
  • Denne gulerodssalat med persille og granatble er bloggens mest lste
  • Hummus er altid et hit Det passer til det meste
  • Overvejer kraftigt at bage en portion chokoladeboller i dag Det
  • Jeg er godt brugt efter rets frste julefrokost  og