Klassisk brownie toppet med hvid chokolade, mandler og marshmallows

I går fik jeg pludselig sådan lyst til at bage og da man aldrig går galt i byen med en god brownie, var det en sådan, jeg besluttede mig for at give mig i kast med. For lige at gøre den ekstra lækker toppede jeg den med lidt hakket hvid chokolade, hakkede mandler og en håndfuld mini-marshmallows. Desværre er en brownie jo altid bedst dagen derpå, så det var først i dag, at jeg endelig kunne smage det fantastiske resultatet. Brownien er noget af en chokoladebombe og selvom man sagtens kan spise den uden noget, vil jeg anbefale, at man serverer den med lidt god vaniljeis.

Læs også: Brownie-cookies med karamel og havsalt

Klassisk brownie toppet med hvid chokolade, mandler og marshmallows

Klassisk brownie toppet med hvid chokolade, mandler og marshmallows
6-8 stk.

200 gram mørk chokolade
200 gram smør
4 æg
250 gram sukker
2 spsk. kakao
200 gram hvedemel

Topping
1 håndfuld grofthakkede mandler
1 håndfuld mini-marshmallows
50 gram hakket hvid chokolade

Smelt mørk chokolade og smør i en gryde ved lav varme. Pisk æg og sukker til en luftig masse og si mel og kakao deri. Hæld den smeltede smør og chokolade i og vend forsigtigt rundt. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir (cirka 20×30 cm) og top kagen med grofthakkede mandler, mini-marshmallows og hakket hvid chokolade. Bag brownien ved 175 grader i 20-30 minutter. Lad brownien køle helt af før den skæres ud i mindre stykker. Server brownien som den er eller med en god kugle vaniljeis.

Klassisk brownie toppet med hvid chokolade, mandler og marshmallows

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt