Kartoffelsalat med agurk, radiser og urter

En salat med nye danske kartofler er det perfekte tilbehør til sommermaden og denne kartoffelsalat med agurk, radiser og urter er ingen undtagelse. Vi spiste den forleden til et par af disse krydrede oksefrikadeller, men salaten passer også skønt til både kylling, et par pølser eller en steg, der har hygget sig et par timer på grillen.

Læs også: Kartoffelsalat med blomkål og urter

Kartoffelsalat med agurk, radiser og urter

Kartoffelsalat med agurk, radiser og urter
3-4 personer

500 gram nye kartofler
1 agurk
1/2 rødløg
½ bundt radiser (cirka 6 stk.)
10-12 kalamata oliven
En lille håndfuld friskhakket persille
En lille håndfuld friskhakket dild
50 gram fetaost

Vask og skrub kartoflerne, skær dem ud i mundrette stykker, kog dem møre og lad dem køle af. Halvér agurken, skrab kernerne ud og skær begge halve i skiver. Hak rødløget fint og skær radiserne i skiver. Bland kartoflerne med agurk, rødløg, oliven, persille og dild og top med smuldret feta.

Kartoffelsalat med agurk, radiser og urter

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage