Kartoffelsalat med agurk, radiser og urter

En salat med nye danske kartofler er det perfekte tilbehør til sommermaden og denne kartoffelsalat med agurk, radiser og urter er ingen undtagelse. Vi spiste den forleden til et par af disse krydrede oksefrikadeller, men salaten passer også skønt til både kylling, et par pølser eller en steg, der har hygget sig et par timer på grillen.

Læs også: Kartoffelsalat med blomkål og urter

Kartoffelsalat med agurk, radiser og urter

Kartoffelsalat med agurk, radiser og urter
3-4 personer

500 gram nye kartofler
1 agurk
1/2 rødløg
½ bundt radiser (cirka 6 stk.)
10-12 kalamata oliven
En lille håndfuld friskhakket persille
En lille håndfuld friskhakket dild
50 gram fetaost

Vask og skrub kartoflerne, skær dem ud i mundrette stykker, kog dem møre og lad dem køle af. Halvér agurken, skrab kernerne ud og skær begge halve i skiver. Hak rødløget fint og skær radiserne i skiver. Bland kartoflerne med agurk, rødløg, oliven, persille og dild og top med smuldret feta.

Kartoffelsalat med agurk, radiser og urter

  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen