Kartoffelsalat med radiser, agurk og urter

Opskrift på salat med kartofler, radiser, agurk og urter

En salat med nye danske kartofler er det perfekte tilbehør til sommermaden og denne kartoffelsalat med radiser, agurk og urter er ingen undtagelse. Salaten passer skønt til både kylling, et par pølser eller en steg, der har hygget sig et par timer på grillen.

Læs også: Opskrift på kartoffelsalat med blomkål og urter

Kartoffelsalat med radiser, agurk og urter

Find opskriften på kartoffelsalat med radiser, agurk og urter her:

Kartoffelsalat med radiser, agurk og urter

Ingredienser
  • 500 gram nye kartofler
  • 1 agurk
  • 1/2 rødløg
  • ½ bundt radiser cirka 6 stk.
  • 10-12 kalamata oliven
  • En lille håndfuld friskhakket persille
  • En lille håndfuld friskhakket dild
  • 50 gram fetaost
Fremgangsmåde
  • Kog kartoflerne i letsaltet vand i 7 minutter og lad dem efterfølgende hvile i kogevandet i 7 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle af.
  • Halvér agurken, skrab kernerne ud og skær begge halve i skiver.
  • Hak rødløget fint og skær radiserne i skiver.
  • Bland kartoflerne med agurk, rødløg, oliven, persille og dild og top med smuldret feta.
Kartoffelsalat med radiser, agurk og urter