Grillede burgere kan altså bare noget!

Jeg har besluttet mig for at øve mig i at blive bedre til at fange hverdagens små, hyggelige glimt på billeder, men oftest tænker jeg først over det, når det er for sent. I lørdags havde vi fx min kærestes søskende forbi til en super hyggelig dag fyldt med små glimt, men jeg fik ikke foreviget andet end denne coleslaw. Det er en hårfin balance, for selvom jeg har lyst til at tage billeder af det hele, så har jeg jo heller ikke lyst til at leve mit liv gennem en kameralinse. De sidste 14 dage har været travle, hyggelige og fyldt med fine glimt, men i alt er det kun blevet til seks billeder hvoraf fem af dem er af mad. Faktisk burde jeg måske have kaldet indlægget for madglimt fremfor hverdagsglimt, men jeg synes bare, at ordet hverdagsglimt er så fint og hvem ved, måske formår jeg faktisk at få taget billeder af andet end mad, når det igen bliver tid til en omgang hverdagsglimt.


Når min mor inviterer til frokost på en ganske almindelig torsdag, så ser det sådan her ud. 

Og når man får spansk tapas på en onsdag, så ser det sådan her ud. Tapas er toppen!


På tur med mødregruppen. Bare dét, at det faktisk lykkedes os at komme ud af døren alle seks på én gang var en kæmpe succes.


Sommermad! Denne salat med vandmelon, feta og mynte og grillede spyd med kylling, cherrytomater og rød peberfrugt til mig og kylling, cherrytomater, rød peberfrugt, rødløg og bacon til min kæreste.

Yderst vellykket foccacia!