Det er vildt hvor meget der kan ske på et år. I juli sidste år havde vi hverken hus eller baby i tankerne. Vi boede stadigvæk i min lille lejlighed i Sydhavnen i København, jeg holdt ikke meget ferie, da jeg lige var startet med at arbejde efter endt uddannelse og jeg løb en del. Nu er jeg på barsel, vi har vores helt eget hus og en baby på to måneder. Wow! Jeg har været en tur i arkiverne og fundet fem fine indlæg frem fra juli sidste år:


Jeg delte opskriften på denne kartoffelsalat med blomkål og urter, som passer perfekt som tilbehør til grillmaden. 

Jeg delte lidt om årets Roskilde Festival, der var min sjette i træk. I år er jeg af gode grunde (baby) ikke på festival og det er faktisk en smule vemodigt at se billeder og filmklip derfra. Hvis du er på Roskilde Festival, så drik lige en ekstra øl for mig!

Jeg bagte denne drømmekage med chokolade og jeg har bagt den flere gange siden. Den er så god og alle jeg har serveret den for har rost den til skyerne.


Jeg delte en opskrift på en skøn sommerlig caprese salat. Faktisk blev og er dette billede mit mest likede på Instagram nogensinde!


Jeg delte også opskriften på vegetarisk indisk korma, som faktisk er gået hen og blevet bloggens mest populære vegetariske ret. I finder alle mine vegetariske opskrifter HER.

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie