Fajitas med kylling

Vi får forholdvis ofte tortillas med fyld herhjemme. Oftest er det en fordi vi har en masse grønt eller en kødrest, der trænger til at blive spist, men af og til, som her forleden, gør jeg lidt ekstra ud af det. Fajitas er en mexicansk klassiker, som oftest består af kylling, peberfrugt og en masse skønne krydderier. Nogen kommer også løg i, men da jeg ikke er så vild med løg, har jeg undladt dette i min version. Kyllingen skal helst marinere et par timer og gerne natten over, men er tiden knap, giver en halv time i køleskab også et ganske fint resultat.

Læs også: Wraps med hummus og grillet squash

Fajitas med kylling

Fajitas med kylling
2 personer

2 kyllingebryster
2 peberfrugter
Saften fra 1 lime
1 spsk. rørsukker
1 spsk. olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. koriander
1 tsk. paprika
Salt og peber
Olivenolie til stegning

Skær kyllingebrysterne i strimler. Bland limesaft, rørsukker, olivenolie, spidskommen, koriander, paprika, salt og peber sammen og vend kyllingestrimlerne heri. Lad kyllingestrimlerne trække i marianden i mindst en halv time i køleskab før tilberedning og meget gerne længere. Skær peberfrugterne i strimler. Steg kyllingestrimlerne i lidt olivenolie på en pande og når de er gennemstegt vendes peberfrugtstrimlerne i.

Jeg spiste fajitas med kylling i et par tortillas sammen med lidt salat og avocado. Prøv evt. disse melfrie tortillas eller denne skønne guacamole.

Fajitas med kylling

Fajitas med kylling

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie