Fajitas med kylling

Vi får forholdvis ofte tortillas med fyld herhjemme. Oftest er det en fordi vi har en masse grønt eller en kødrest, der trænger til at blive spist, men af og til, som her forleden, gør jeg lidt ekstra ud af det. Fajitas er en mexicansk klassiker, som oftest består af kylling, peberfrugt og en masse skønne krydderier. Nogen kommer også løg i, men da jeg ikke er så vild med løg, har jeg undladt dette i min version. Kyllingen skal helst marinere et par timer og gerne natten over, men er tiden knap, giver en halv time i køleskab også et ganske fint resultat.

Læs også: Wraps med hummus og grillet squash

Fajitas med kylling

Fajitas med kylling

2 personer
Ingredienser
  • 2 kyllingebryster
  • 2 peberfrugter
  • Saften fra 1 lime
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. paprika
  • Salt og peber
  • Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
  • Skær kyllingebrysterne i strimler. 
  • Bland limesaft, rørsukker, olivenolie, spidskommen, koriander, paprika, salt og peber sammen og vend kyllingestrimlerne heri. Lad kyllingestrimlerne trække i marianden i en halv time i køleskab før tilberedning (hvis tiden er til det) og meget gerne længere. 
  • Skær peberfrugterne i strimler. 
  • Steg kyllingestrimlerne i lidt olivenolie på en pande og når de er gennemstegt vendes peberfrugtstrimlerne i.
Noter
Jeg spiste fajitas med kylling i et par tortillas sammen med lidt salat og avocado. Prøv evt. disse melfrie tortillas eller denne skønne guacamole.

Fajitas med kylling

Fajitas med kylling

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at