Fajitas med kylling

Vi får forholdvis ofte tortillas med fyld herhjemme. Oftest er det en fordi vi har en masse grønt eller en kødrest, der trænger til at blive spist, men af og til, som her forleden, gør jeg lidt ekstra ud af det. Fajitas er en mexicansk klassiker, som oftest består af kylling, peberfrugt og en masse skønne krydderier. Nogen kommer også løg i, men da jeg ikke er så vild med løg, har jeg undladt dette i min version. Kyllingen skal helst marinere et par timer og gerne natten over, men er tiden knap, giver en halv time i køleskab også et ganske fint resultat.

Læs også: Wraps med hummus og grillet squash

Fajitas med kylling

Fajitas med kylling

2 personer
Ingredienser
  • 2 kyllingebryster
  • 2 peberfrugter
  • Saften fra 1 lime
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. paprika
  • Salt og peber
  • Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
  • Skær kyllingebrysterne i strimler. 
  • Bland limesaft, rørsukker, olivenolie, spidskommen, koriander, paprika, salt og peber sammen og vend kyllingestrimlerne heri. Lad kyllingestrimlerne trække i marianden i en halv time i køleskab før tilberedning (hvis tiden er til det) og meget gerne længere. 
  • Skær peberfrugterne i strimler. 
  • Steg kyllingestrimlerne i lidt olivenolie på en pande og når de er gennemstegt vendes peberfrugtstrimlerne i.
Noter
Jeg spiste fajitas med kylling i et par tortillas sammen med lidt salat og avocado. Prøv evt. disse melfrie tortillas eller denne skønne guacamole.

Fajitas med kylling

Fajitas med kylling

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen