Coleslaw

I går havde vi min kærestes søskende og deres kærester forbi til en hel dag med grill og hygge. På menuen var pulled pork med coleslaw, denne kartoffelsalat med agurk, radiser og urter, grillede pølser, brød og grillede majs med hvidløgssmør. Super nemt og ret så lækkert, hvis jeg selv skal sige det. Inden gæsterne kom fik jeg lige knipset et par billeder af coleslawen, for jeg har efterhånden lavet coleslaw efter den samme opskrift så ufattelig mange gange, at jeg nu mener, at den fortjener en plads her på bloggen.

Læs også: Den klassiske broccolisalat

Coleslaw

Coleslaw

Ingredienser
  • 2-3 store groftrevne gulerødder
  • 200 gram fintsnittet hvidkål
Dressing
  • 100 gram creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, dijonsennep og citronsaft og smag til med salt og peber. 
  • Vend gulerødderne og hvidkålen i dressingen og stil salaten på køl i mindst ½ time før servering.

Coleslaw

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.