Coleslaw

I går havde vi min kærestes søskende og deres kærester forbi til en hel dag med grill og hygge. På menuen var pulled pork med coleslaw, denne kartoffelsalat med agurk, radiser og urter, grillede pølser, brød og grillede majs med hvidløgssmør. Super nemt og ret så lækkert, hvis jeg selv skal sige det. Inden gæsterne kom fik jeg lige knipset et par billeder af coleslawen, for jeg har efterhånden lavet coleslaw efter den samme opskrift så ufattelig mange gange, at jeg nu mener, at den fortjener en plads her på bloggen.

Læs også: Den klassiske broccolisalat

Coleslaw

Coleslaw

Ingredienser
  • 2-3 store groftrevne gulerødder
  • 200 gram fintsnittet hvidkål
Dressing
  • 100 gram creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, dijonsennep og citronsaft og smag til med salt og peber. 
  • Vend gulerødderne og hvidkålen i dressingen og stil salaten på køl i mindst ½ time før servering.

Coleslaw

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt