Coleslaw

I går havde vi min kærestes søskende og deres kærester forbi til en hel dag med grill og hygge. På menuen var pulled pork med coleslaw, denne kartoffelsalat med agurk, radiser og urter, grillede pølser, brød og grillede majs med hvidløgssmør. Super nemt og ret så lækkert, hvis jeg selv skal sige det. Inden gæsterne kom fik jeg lige knipset et par billeder af coleslawen, for jeg har efterhånden lavet coleslaw efter den samme opskrift så ufattelig mange gange, at jeg nu mener, at den fortjener en plads her på bloggen.

Læs også: Den klassiske broccolisalat

Coleslaw

Coleslaw

100 gram creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft
Salt og peber

2-3 store groftrevne gulerødder
200 gram fintsnittet hvidkål

Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, dijonsennep og citronsaft og smag til med salt og peber. Vend gulerødderne og hvidkålen i dressingen og stil salaten på køl i mindst ½ time før servering.

Coleslaw

  • Har I forresten set at opskriften p denne brownie med
  • Jeg har planer om at bage rugbrd i morgen s
  • Vi skal have suppe til aftensmad i dag s jeg
  • Hvis I endnu ikke ved hvad I skal have til
  • Denne gulerodssalat med persille og granatble er bloggens mest lste
  • Hummus er altid et hit Det passer til det meste
  • Overvejer kraftigt at bage en portion chokoladeboller i dag Det
  • Jeg er godt brugt efter rets frste julefrokost  og