Mille

En baby kræver udstyr. Rigtig meget udstyr! Og det er faktisk noget af en jungle at finde ud af, hvad der er “nice to have” og hvad der er “need to have”. Eller faktisk – langt de fleste ting er blot “nice to have”, men hold da op hvor kan de bare gøre hverdagen med baby meget nemmere. Herunder har jeg listet tre køb, som jeg er utrolig glad for at have gjort.

Slyngevugge
Jeg havde hørt så meget godt om slyngevuggen. Den skulle efter sigende være helt uundværlig! Jeg troede ikke en skid på det og bestemte mig ret tidligt i graviditeten for, at sådan en skulle jeg ihvertfald ikke eje! Selvfølgelig behøvede man ikke en slyngevugge for at få baby til at sove… Efter en måned var jeg dog blevet tilpas træt af at gå rundt og vugge min baby i søvn i armene og nu hænger den omtalte slyngevugge altså i min stue. Om den er et decideret mirakelmiddel ved jeg ikke, men det er rart at kunne vugge sin baby i søvn uden at slæbe sig halvt ihjel. Jeg har denne model fra Natures Sway.

Runde sutter
Til sidst i min graviditet brugte jeg noget af tiden på at køre rundt og samle alle de gratis babypakker ind. I stort set alle babypakkerne var der en sut, men ingen af dem hittede hos min baby. Vores sundhedsplejerske anbefalede os at prøve en god gammeldags rund sut, som desuden også er god til ammebørn, da man dermed mindsker risikoen for sutteforvirring. De runde sutter var et hit fra dag et! Jeg købte dem HER til næsten ingen penge – og så kan man kvit og fri få skrevet hvad end man nu har lyst til på sutterne.

Caboo vikle
Caboo viklen er nok verdens nemmeste og mest brugervenlige vikle. Den skal ikke bindes og tager ikke mange minutter at få på. Jeg bruger den mest, når baby har svært ved at falde i søvn og mor her gerne vil have lidt bevægelsesfrihed – hun falder nærmest i søvn det sekund hun er på plads i viklen. Derudover er den god, når man skal ud på kortere ærinder og man ikke lige gider at have barnevognen med. Viklen kan købes HER.

Tre gode køb til baby

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username