Salat med perlebyg og sojaristede mandler

Yes! Sommeren er tilbage! Det fejrer jeg med at dele denne opskrift på en skøn salat med perlebyg og sojaristede mandler, der passer perfekt som tilbehør til grillmaden. Den mætter uden at være for tung og tager ikke alt for lang tid at lave. Den gør sig også fint som frokostsalat og egner sig perfekt til madpakken, hvis man blot tager de sojaristede mandler med i en lille bøtte ved siden af.

Læs også: Salat med vandmelon, agurk og hindbær

Salat med perlebyg og sojaristede mandler

Salat med perlebyg og sojaristede mandler

1 dl ukogt perlebyg
En stor håndfuld frisk spinat
10 cherrytomater
1/2 rødløg
50-75 gram feta
1 dl mandler
2 spsk. soja

Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken og lad den køle af. Skyl og hak spinaten, skær cherrytomaterne i kvarte og hak rødløget fint. Bland perlebyg, spinat, cherrytomater og rødløg i en skål og smuldr fetaen ud over. Kom mandlerne på en tør pande og rist dem lidt før soja kommes ved. Rør rundt og rist til sojaen er fordampet. Fordel de sojaristede mandler ud over salaten og servér.

Salat med perlebyg og sojaristede mandler

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at