Salat med perlebyg og sojaristede mandler

Yes! Sommeren er tilbage! Det fejrer jeg med at dele denne opskrift på en skøn salat med perlebyg og sojaristede mandler, der passer perfekt som tilbehør til grillmaden. Den mætter uden at være for tung og tager ikke alt for lang tid at lave. Den gør sig også fint som frokostsalat og egner sig perfekt til madpakken, hvis man blot tager de sojaristede mandler med i en lille bøtte ved siden af.

Læs også: Salat med vandmelon, agurk og hindbær

Salat med perlebyg og sojaristede mandler

Salat med perlebyg og sojaristede mandler

1 dl ukogt perlebyg
En stor håndfuld frisk spinat
10 cherrytomater
1/2 rødløg
50-75 gram feta
1 dl mandler
2 spsk. soja

Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken og lad den køle af. Skyl og hak spinaten, skær cherrytomaterne i kvarte og hak rødløget fint. Bland perlebyg, spinat, cherrytomater og rødløg i en skål og smuldr fetaen ud over. Kom mandlerne på en tør pande og rist dem lidt før soja kommes ved. Rør rundt og rist til sojaen er fordampet. Fordel de sojaristede mandler ud over salaten og servér.

Salat med perlebyg og sojaristede mandler

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie