Salat med asparges, tomat og mozzarella

Vi kører den simple stil herhjemme, når det kommer til aftensmaden. Seks ud af syv dage består aftensmåltidet af lidt kød på grillen, brød, pasta eller kartofler fra frost og gnavegrønt. Det er nemt og det er dejligt, men sådan en omgang grøntsager i stave går hurtigt hen og bliver lidt kedeligt i længden. I mandags besluttede jeg mig derfor for at gøre lidt ekstra ud af aftenens grønt og det kom der denne skønne sommerlige salat med asparges, tomat og mozzarella ud af. Salaten er toppet med friske kryddeurter vendt i lidt olie, hvidløg og citron og det mix giver altså lige salaten dét ekstra.

Læs også: Fersken caprese salat

Salat med asparges, tomat og mozzarella

Salat med asparges, tomat og mozzarella

1 bundt asparges
10 cherrytomater
1 pose frisk mozzarella i kugler
2 spsk. friskhakket basilikum
2 spsk. friskhakket persille
1 fed presset hvidløg
2 tsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Knæk enderne af aspargesene og kog dem et par minutter i letsaltet vand. Skær cherrytomaterne i kvarte og bland basilikum, persille, hvidløg, citronsaft og olivenolie i en lille skål. Læg aspargesene på et fad, kom cherrytomater og mozzarellakugler ovenpå og fordel til sidst krydderurteblandingen ud over.

Salat med asparges, tomat og mozzarella

  • Har I forresten set at opskriften p denne brownie med
  • Jeg har planer om at bage rugbrd i morgen s
  • Vi skal have suppe til aftensmad i dag s jeg
  • Hvis I endnu ikke ved hvad I skal have til
  • Denne gulerodssalat med persille og granatble er bloggens mest lste
  • Hummus er altid et hit Det passer til det meste
  • Overvejer kraftigt at bage en portion chokoladeboller i dag Det
  • Jeg er godt brugt efter rets frste julefrokost  og