Koteletter med brun farin, hvidløg og urter

Selvom det er hverdag, tiden er knap og energiniveauet lavt, så må aftensmaden gerne smage godt. Herhjemme øver jeg mig i at finde på lækre, simple aftensmåltider, der ikke tager mange minutter at lave. Disse koteletter med brun farin, hvidløg og urter opfylder alle tre kriterier og serveret med en portion rørt feta, ovnkartofler fra frost og grøntsagsstave, så bliver det ikke meget nemmere.

Læs også: Koteletter i fad med grøntsager og kokosmælk

Koteletter med brun farin, hvidløg og urter

Koteletter med brun farin, hvidløg og urter
2 personer

2 koteletter
1/2 dl brun farin (kokossukker kan også bruges)
2 fed presset hvidløg
1/2 tsk. tørret oregano
1/2 tsk. tørret timian
Salt og peber
2 spsk. smør

Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem godt af på begge sider på en pande i 1 spsk. smør. Tag koteletterne af panden og kom dem i et ovnfast fad. Kom brun farin, presset hvidløg, oregano, timian og endnu 1 spsk. smør på panden og rør rundt. Når smørren er smeltet hældes blandingen over koteletterne. Steg koteletterne færdigt i ovnen ved 200 grader i cirka 5-10 minutter alt efter tykkelse.

Koteletter med brun farin, hvidløg og urter

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage