Koteletter med brun farin, hvidløg og urter

Selvom det er hverdag, tiden er knap og energiniveauet lavt, så må aftensmaden gerne smage godt. Herhjemme øver jeg mig i at finde på lækre, simple aftensmåltider, der ikke tager mange minutter at lave. Disse koteletter med brun farin, hvidløg og urter opfylder alle tre kriterier og serveret med en portion rørt feta, ovnkartofler fra frost og grøntsagsstave, så bliver det ikke meget nemmere.

Læs også: Koteletter i fad med grøntsager og kokosmælk

Koteletter med brun farin, hvidløg og urter

Koteletter med brun farin, hvidløg og urter
2 personer

2 koteletter
1/2 dl brun farin (kokossukker kan også bruges)
2 fed presset hvidløg
1/2 tsk. tørret oregano
1/2 tsk. tørret timian
Salt og peber
2 spsk. smør

Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem godt af på begge sider på en pande i 1 spsk. smør. Tag koteletterne af panden og kom dem i et ovnfast fad. Kom brun farin, presset hvidløg, oregano, timian og endnu 1 spsk. smør på panden og rør rundt. Når smørren er smeltet hældes blandingen over koteletterne. Steg koteletterne færdigt i ovnen ved 200 grader i cirka 5-10 minutter alt efter tykkelse.

Koteletter med brun farin, hvidløg og urter

  • Det er godt gang i opskriften p disse grntsagsplsehorn p
  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang