Rabarbersaft

Tænk engang, at min lille prut allerede fylder 1 måned i morgen! Folk lyver virkelig ikke, når de siger, at tiden med små børn bare flyver afsted. Selvom dagene (og nætterne) kan føles uendelig lange til tider, så tager den ene dag bare den anden og vupti, nu er der så gået en hel måned. Jeg tænker, at jeg giver jer en update på hele baby-situationen en anden dag, for i dag skal det altså handle om den skønneste rabarbersaft.

Jeg har virkelig mange rabarber i min have! Mange flere end jeg kan nå at få spist. Af og til går jeg ned og plukker de største stængler, som jeg skyller, snitter og fryser. Andre gange laver jeg dem om til noget lækkert, hvis altså overskuddet er der og baby sover. I går lavede jeg denne skønne rabarbersaft, som jeg kan gå og nippe lidt af de næste par dage, når trangen til noget sødt og læskende melder sig.

Læs også: Smoothie med vandmelon

Rabarbersaft

Rabarbersaft
Cirka 2 liter

1 kg rabarber skåret i mindre stykker
1,5 liter vand
300-400 gram rørsukker (alt efter hvor sød saften ønskes)

Kom rabarber og vand i en gryde, kog op og lad simre i en halv times tid. Hældt saften gennem en sigte og hæld saften tilbage i gryden. Kom rørsukker i og varm op under omrøring til sukkeret er opløst. Hæld saften på skoldede glas og lad den køle af. Saften skal fortyndes med vand før den nydes og den skal opbevares i køleskab.

Rabarbersaft

  • Opskriften p denne kylling i peanut butter sauce er ekstremt
  • P bloggen i dag finder I denne broccolisalat med bacon
  • Leger lige sommer og starter dagen med en hindbr smoothie
  • Jeg ville nske at jeg havde et par af disse
  • Gaaaaaab Nogen synes at vi skulle rigtig tidligt op i
  • I dag er der fire opskrifter til ugen der kommer
  • En perfekt start p ugen En omelet proppet med grnt
  • Jeg tror snart at jeg skal lave denne mexicanske madtrte