Vores hus har kun et badeværelse. Eller måske jeg i stedet skulle sige, at vores hus havde et badeværelse, for i skrivende stund ser badeværeslet ud som på billedet nedenfor til venstre. Badeværelset, der var i huset, da vi overtog det, var et rigtigt 80’er badeværelse med brune, blomstrede fliser, grøn vask og grønt toilet. Det var kort sagt ikke lige vores stil og derudover var nogen af fliserne i brusenichen revnet, så vi besluttede ret hurtigt at rive ned og bygge et nyt. Projekt badeværelse tog om sig og det har resulteret i, at en badevogn i haven har gjort det ud for badeværelse i den måned, vi nu har boet her. Da jeg er gravid i tredje trimester kan I nok regne ud, at den bliver besøgt en del – både dag og nat. Om dagen er det okay, men om natten er det altså knap så sjovt, at skulle ud i sne, kulde og mørke. Faktisk er det så lidt sjovt, at jeg har fået sat et tørkloset op i et af værelserne på førstesalen. Selvom det er lidt mærkeligt at tisse i et rum, der ikke ligefrem er beregnet til det og som er fyldt med flyttekasser, så er sådan et tørkloset altså en helt fantastisk opfindelse!

Men, men, men – man begynder nu så småt at kunne skimte det færdige resultat. Billedet ovenfor til venstre er som sagt badeværelset, som det ser ud nu. Billederne til højre er fundet på Pinterest (her og her) og viser egentlig ret godt, hvordan vi forestiller os, at det færdige resultat kommer til at se ud. Mon ikke jeg om fjorten dages tid har et badeværelse, jeg kan indrette med nogen af de smukke ting fra ønskecollagen øverst i indlægget? Det håber jeg!

Skagerak Nomad Stige m/4 kroge // Gripsholm bademåtte // House Doctor Spejl // Zone UME Tandkrus // Zone UME Sæbepumpe // Zone UME Toiletbørste // Monstera // Mood duftlys // House Doctor Kurve // Pilea // Gripsholm håndklæde