Så er det blevet april og skal vi så ikke aftale, at foråret nu er kommet for at blive? Min have er fyldt med krokusser, erantis og vintergækker, men lidt grønne blade på træer og buske sammen med lidt varmere temperaturer står alligevel højt på ønskesedlen. Heldigvis lover DMI op imod 15 grader i slutningen af denne uge, så skal vi ikke satse på, at det er slut med sne og kulde for denne gang?  Jeg satser ihvertfald stærkt på, at jeg snart kan pakke vinterjakke og støvler væk og i stedet hoppe i en lidt mindre jakke og et par luftigere sko. Og hvad jeg derudover har af planer for april måned kan I læse her:

I april vil jeg

  • Stoppe med at arbejde og påbegynde min barsel. Faktisk havde jeg sidste arbejdsdag fredag før påske, men min første rigtige barselsdag er først i morgen – forrige uge var jo “bare” påskeferie.
  • Starte med at blogge lidt igen. Her har jo været lidt stille det meste af i år grundet manglende energi, husrenovering og flytning, men nu hvor min barsel er startet, satser jeg på at få bare lidt af mit overskud tilbage – ihvertfald indtil baby kommer. Så må vi se hvordan det kommer til at gå efterfølgende.
  • Besøge diverse butikker og samle alle de gratis babypakker ind. Jeg tænker, at tage udgangspunkt i denne liste.
  • Acceptere, at jeg nok ikke får fejret så meget fødselsdag i år. Med fødselsdag to dage før termin tænker jeg, at hverken overskud eller fokus er til det helt store på selve dagen.
  • Lave lidt mad (og kage) til fryseren, så vi har lidt nemt til den første tid som nybagt lille familie.
  • Se om jeg kan få kigget lidt på haven. Som ny husejer er det der med at have en have en helt ny og fremmed verden, men er det ikke her i foråret, man skal i gang? Og med hvad? Tips, tricks og links til brugbare haveblogs modtages med kyshånd!
  • Købe en ny, stor og lækker sofa. Vores lille tre’er med chaiselong ser så fjollet og lille ud i vores nye store stue.
  • Give mig selv lov til at slappe af, binge-watche en masse serier og nyde mit eget selskab – måske endda læse en bog eller to. Jeg tænker, at det snart er slut med den slags, så det er om at nyde det mens jeg stadigvæk kan.
  • Spise snaskede burgere på Sallie’s. Jeg har hørt så meget godt om stedet og nu skal det altså prøves af.
  • Gøre det sidste klar inden baby melder sin ankomst. Måske hun allerede kommer her i april, og måske hun venter med at arrivere til maj. Hvor surrealistisk er det ikke lige, at jeg om meget snart er nogens mor?!

Har I nogle skønne planer for april måned, så er I hjerteligt velkommen til at dele dem i kommentarfeltet!