Det er ikke meget, jeg har fået delt herinde den sidste halvanden måneds tid, så jeg tænkte, at det efterhånden var på sin plads med en lille status.

Sagen er den, at vi overtog vores nye hus den 15. januar, og som jeg også nævnte her, så tog husrenoveringsprojektet om sig, da vi først kom i gang. Vi er i skrivende stund langt fra færdige, men nye ejere står klar til at overtage vores lejlighed på onsdag, så flytte skulle vi altså i denne weekend – færdige eller ej. Lejligheden, der gennem syv år har været først mit og senere vores hjem, er pakket ned, tømt og rengjort og vores nye hus skal fra nu af danne rammerne om vores hjem.

Status er, at vi har tre næsten færdige rum på 1. salen, et næsten færdigt køkken og en bade-/toiletvogn i gården. Næste skridt er at få badeværelset færdigt, få lagt gulv i stuen og så ellers få spartlet, slebet og malet det sidste. Og så er der selvfølgelig alle småtingene, som fx fodpaneler, men det må komme hen af vejen.

Jeg må indrømme, at jeg har fældet et par tårer her i flytteprocessen. Tårerne strømmede, da flyttehjælpen i form af venner og familie troppede op i lejligheden i går, og igen i dag fik tårerne frit løb, da vi kørte ind for at gøre den rungende tomme lejlighed ren. Jeg er glad for vores nye hus, men jeg har også været ufattelig glad for den lejlighed – og så hjælper det nok heller ikke, at jeg er fyldt med hormoner grundet den bowlingkugle, jeg render rundt med på maven. Huset føles endnu ikke som hjem og jeg tror, at der går lang tid før jeg rigtigt forstår, at det er her jeg skal bo de næste mange år. Men mon ikke alle har det sådan, når de står i samme situation?

  • Det er godt gang i opskriften p disse grntsagsplsehorn p
  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang