Det er ikke meget, jeg har fået delt herinde den sidste halvanden måneds tid, så jeg tænkte, at det efterhånden var på sin plads med en lille status.

Sagen er den, at vi overtog vores nye hus den 15. januar, og som jeg også nævnte her, så tog husrenoveringsprojektet om sig, da vi først kom i gang. Vi er i skrivende stund langt fra færdige, men nye ejere står klar til at overtage vores lejlighed på onsdag, så flytte skulle vi altså i denne weekend – færdige eller ej. Lejligheden, der gennem syv år har været først mit og senere vores hjem, er pakket ned, tømt og rengjort og vores nye hus skal fra nu af danne rammerne om vores hjem.

Status er, at vi har tre næsten færdige rum på 1. salen, et næsten færdigt køkken og en bade-/toiletvogn i gården. Næste skridt er at få badeværelset færdigt, få lagt gulv i stuen og så ellers få spartlet, slebet og malet det sidste. Og så er der selvfølgelig alle småtingene, som fx fodpaneler, men det må komme hen af vejen.

Jeg må indrømme, at jeg har fældet et par tårer her i flytteprocessen. Tårerne strømmede, da flyttehjælpen i form af venner og familie troppede op i lejligheden i går, og igen i dag fik tårerne frit løb, da vi kørte ind for at gøre den rungende tomme lejlighed ren. Jeg er glad for vores nye hus, men jeg har også været ufattelig glad for den lejlighed – og så hjælper det nok heller ikke, at jeg er fyldt med hormoner grundet den bowlingkugle, jeg render rundt med på maven. Huset føles endnu ikke som hjem og jeg tror, at der går lang tid før jeg rigtigt forstår, at det er her jeg skal bo de næste mange år. Men mon ikke alle har det sådan, når de står i samme situation?

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username