Nyt år, ny måned, ny uge – og i morgen – hverdag. Er I klar?

Sidste år var mine madplaner meget populære, så jeg tænkte, at jeg ville prøve at genoptage succesen med en ugentlig madplan. Jeg stiler efter, at der hver uge befinder sig mindst en vegetarisk ret og en ret med fisk på planen og derudover lægger jeg som regel to restedage ind for at undgå madspild. Derudover vil alle retterne mandag til fredag så vidt muligt være hurtige hverdagsretter, der kan fremtrylles på cirka 30 minutter. Jeg håber, at I kan få glæde af madplanerne.

Madplan uge 1

Mandag: 1. januar – ingen ret planlagt
Tirsdag: Karry med sød kartoffel og kikærter (vegansk)
Onsdag: Laks og grønkålssalat med ovnbagt butternut squash
Torsdag: Restedag!
Fredag: Chili con carne
Lørdag: Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki (kyllingen skal marinere i mindst 2 timer (gerne natten over), så gå i gang i god tid med denne ret
Søndag: Restedag!

Ovnbagt laks og grønkålssalat med ovnbagt butternut squash

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen