Nyt år, ny måned, ny uge – og i morgen – hverdag. Er I klar?

Sidste år var mine madplaner meget populære, så jeg tænkte, at jeg ville prøve at genoptage succesen med en ugentlig madplan. Jeg stiler efter, at der hver uge befinder sig mindst en vegetarisk ret og en ret med fisk på planen og derudover lægger jeg som regel to restedage ind for at undgå madspild. Derudover vil alle retterne mandag til fredag så vidt muligt være hurtige hverdagsretter, der kan fremtrylles på cirka 30 minutter. Jeg håber, at I kan få glæde af madplanerne.

Madplan uge 1

Mandag: 1. januar – ingen ret planlagt
Tirsdag: Karry med sød kartoffel og kikærter (vegansk)
Onsdag: Laks og grønkålssalat med ovnbagt butternut squash
Torsdag: Restedag!
Fredag: Chili con carne
Lørdag: Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki (kyllingen skal marinere i mindst 2 timer (gerne natten over), så gå i gang i god tid med denne ret
Søndag: Restedag!

Ovnbagt laks og grønkålssalat med ovnbagt butternut squash

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken