Nyt år, ny måned, ny uge – og i morgen – hverdag. Er I klar?

Sidste år var mine madplaner meget populære, så jeg tænkte, at jeg ville prøve at genoptage succesen med en ugentlig madplan. Jeg stiler efter, at der hver uge befinder sig mindst en vegetarisk ret og en ret med fisk på planen og derudover lægger jeg som regel to restedage ind for at undgå madspild. Derudover vil alle retterne mandag til fredag så vidt muligt være hurtige hverdagsretter, der kan fremtrylles på cirka 30 minutter. Jeg håber, at I kan få glæde af madplanerne.

Madplan uge 1

Mandag: 1. januar – ingen ret planlagt
Tirsdag: Karry med sød kartoffel og kikærter (vegansk)
Onsdag: Laks og grønkålssalat med ovnbagt butternut squash
Torsdag: Restedag!
Fredag: Chili con carne
Lørdag: Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki (kyllingen skal marinere i mindst 2 timer (gerne natten over), så gå i gang i god tid med denne ret
Søndag: Restedag!

Ovnbagt laks og grønkålssalat med ovnbagt butternut squash

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at