Græsk grønkålssalat

I mandags overtog vi endelig nøglerne til det hus, som vi købte i efteråret. Egentlig var det ikke planen at sætte gang i det helt store renoveringsprojekt, men bare det at tage tapet af væggene i et helt hus er jo næsten et projekt i sig selv. Derudover skal vi have fikset gulvene og lave nyt badeværelse, så vi ved vist godt hvad vi skal bruge alt vores fritid på det næste stykke tid. Madlavningen bliver ihvertfald ikke en af prioriteterne, og denne opskrift på en græsk grønkålssalat med oliven og feta er derfor heller ikke helt “frisk”. Det gør den dog ikke mindre værd at dele, for godt smager den altså.

Læs også: Grønkålssalat med butternut squash og rugbrødscroutoner med rosmarin

Græsk grønkålssalat

Græsk grønkålssalat med oliven og feta
2-3 portioner

3-4 håndfulde grønkål
10 cherrytomater
1/2 rødløg
1/3 agurk
10 sorte oliven
75 gram feta

Dressing
1 spsk. olivenolie
1/2 spsk. citronsaft
1/2 spsk. æbleeddike
Salt og peber

Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, hak grønkålen i passende stykker og vend grønkålen i dressingen. Skær cherrytomaterne i kvarte, hak rødløg fint, skær agurken i tern og oliven i skiver. Bland alle ingredienserne til salaten sammen og slut af med at smuldre fetaen hen over.

Græsk grønkålssalat

  • Opskriften p denne gulerodssalat med persille og granatble er ekstremt
  • Forleden s min frokost sdan ud I dag kommer den
  • Det er alt for lnge siden at jeg har fet
  • Har I planer om at bage i weekenden s vil
  • I dag er der fire opskrifter til ugen der kommer
  • Efter en hrd nat med en meget vgen baby skal
  • Bagt pasta med laks spinat og blomklsmornaysauce En skn hverdagsret
  • Vi skal have indisk i dag Hvad skal I have?