Græsk grønkålssalat

I mandags overtog vi endelig nøglerne til det hus, som vi købte i efteråret. Egentlig var det ikke planen at sætte gang i det helt store renoveringsprojekt, men bare det at tage tapet af væggene i et helt hus er jo næsten et projekt i sig selv. Derudover skal vi have fikset gulvene og lave nyt badeværelse, så vi ved vist godt hvad vi skal bruge alt vores fritid på det næste stykke tid. Madlavningen bliver ihvertfald ikke en af prioriteterne, og denne opskrift på en græsk grønkålssalat med oliven og feta er derfor heller ikke helt “frisk”. Det gør den dog ikke mindre værd at dele, for godt smager den altså.

Læs også: Grønkålssalat med butternut squash og rugbrødscroutoner med rosmarin

Græsk grønkålssalat

Græsk grønkålssalat med oliven og feta
2-3 portioner

3-4 håndfulde grønkål
10 cherrytomater
1/2 rødløg
1/3 agurk
10 sorte oliven
75 gram feta

Dressing
1 spsk. olivenolie
1/2 spsk. citronsaft
1/2 spsk. æbleeddike
Salt og peber

Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, hak grønkålen i passende stykker og vend grønkålen i dressingen. Skær cherrytomaterne i kvarte, hak rødløg fint, skær agurken i tern og oliven i skiver. Bland alle ingredienserne til salaten sammen og slut af med at smuldre fetaen hen over.

Græsk grønkålssalat

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige