Amerikanske pandekager

Hej venner! I dag er der præcis seks dage til jeg kan kalde mig husejer, 78 dage til jeg går på barsel og 112 dage til termin og det skal selvfølgelig fejres med en skøn opskrift på amerikanske pandekager. Luftige amerikanske pandekager toppet med fx sirup, syltetøj eller frisk frugt er nemlig noget af det bedste jeg ved. Jeg spiser dem til morgenmad i weekenden eller når jeg skal forkæle mig selv med lidt lækkert. De passer også perfekt ind som en del af et brunchbord og kan måske endda gøre det ud for et aftensmåltid af og til. Kort sagt passer amerikanske pandekager til enhver lejlighed!

Læs også: Den bedste opskrift på “rigtige” pandekager

Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager
6-8 stk.

3 dl hvedemel
1 1/2 spsk. sukker
1/2 tsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
2 æg
1 dl mælk
Smør til stegning

Bland hvedemel, sukker og vaniljepulver i en skål. Kom æg og mælk i og pisk til du har en ensartet og luftig dej. Steg pandekagerne på panden i en smule smør – jeg plejer at bruge cirka 1/2 dl dej pr. pandekage.

Amerikanske pandekager

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen