Hej venner! Det er godt nok ved at være længe siden sidst, hva’? Hvordan går det? Har I haft en god jul? Jeg håber, at den har været mindst lige så god som min, der nok primært har stået på hygge, spisning, dansen om juletræ og hvad der nu ellers hører julen til. Jeg har spist så meget fantastisk julemad og konfekt, at jeg faktisk er oprindelig i tvivl om hvor meget af den voksende bule, der er henholdvis baby, and og marcipan.

Læs også: Den dejligste nyhed

Selvom jeg kun har formået at udgive tre indlæg de sidste fire måneder, så synes jeg nu alligevel, at det er på sin plads at udgive et lille tilbageblik på året, der nu næsten er gået. År 2017 har været et år, hvor jeg i den grad har udviklet mig. Jeg hoppede ind i året som nyuddannet, backpackende og arbejdsløs og jeg kommer til at hoppe ud af det som voksen med fuldtidsjob, hus og en baby i maven. År 2017 har i den grad vendt op og ned på mit liv.

Læs også: Et tilbageblik på 2016

Januar 2017
Jeg hoppede ind i år 2017 på en strand på Sri Lanka med min kæreste og brugte derefter de første 14 dage af året på at rejse rundt og opleve landet. Efter Sri Lanka gik turen til Kuala Lumpur, og sidst i januar måned satte vi kursen mod Danmark efter tre og en halv måned på farten i Asien (I kan finde det helt store overblik over rejsen HER og læse min bedste backpacker-tips HER). Det var en helt fantastisk tur, der gav os begge oplevelser for livet.

Februar 2017
Februar brugte jeg på at finde mig til rette i tilværelsen som nyuddannet ledig. Jeg søgte jobs, var til kurser og møder i a-kassen og drak en masse cafe latter på Københavns mange caféer. Jeg forsøgte også at komme i gang med løbetræningen efter et halvt års pause og så kokkererede jeg og bloggede en masse. Februar var en rar, hyggelig og 100% stressfri måned.

Marts 2017 
I marts indså jeg, at det der med at komme igang med løbetræningen igen var en del hårdere end forventet. Jeg kunne ikke komme ud af døren og når jeg endelig fik snøret løbeskoene, nød jeg det overhovedet ikke. Det endte med at jeg “slog op” med min løbetræner og i stedet begyndte at dyrke yoga og det gjorde mig godt. I marts fejrede jeg også femårsdag med min kæreste, tog en smuttur til Fyn og stillede spørgsmålet “Er man kun god til at blogge, hvis man tjener penge på det?

April 2017
I april tog jeg en tur til Spanien med en håndfuld søde venner. Da jeg kom hjem derfra begyndte jeg for alvor at blive godt og grundig træt af at være arbejdsløs og jeg endte faktisk med at blive en smule smådeprimeret over det. De første to måneder uden job og forpligtelser havde jeg nydt til fulde, men nu var jeg mere end klar til at komme ud på arbejdsmarkedet. I slutningen af april og dagen før min 25-års fødselsdag fik jeg endelig det længe ventede opkald – jeg havde fået et job!

Maj 2017
Den 1. maj 2017 begyndte et helt nyt kapitel i mit liv, da jeg startede på mit første fuldtidsjob efter endt uddannelse. Livet som studerende var slut, livet som nyuddannet ledig var slut og livet som voksen var begyndt. I kan nok godt tænke jer til, hvordan maj måned fløj afsted.

Juni 2017
I juni begyndte bloggen så småt at lide under, at jeg var kommet i arbejde. Indlæggene blev færre og jeg skrev lidt om, hvordan den ene dag bare tog den anden. Jeg havde travlt, men jeg var generelt glad og tilfreds. I marts måned var jeg også på en hyggelig kanotur og så fortalte jeg lidt om mine tanker i forhold til studievalg og karriere.

Juli 2017
Juli måned startede med en uge på Roskilde Festival og blev ellers bare brugt på mere arbejde og mindre blogging. Sommeraftenerne blev brugt på grillhygge og weekenderne blev brugt på at trave København tynd med min kæreste i hånden. Det der voksenliv var egentlig ikke så slemt.

August, september, oktober og november 2017
August blev en måned, der vendte op og ned på det meste, da jeg gik og holdt på en meget stor hemmelig, som kun min kæreste var indviet i. Det var nemlig i august, at vi fandt ud af, at vi skulle være forældre! Generelt var sensommeren og efteråret  præget af træthed, kvalme og opkast og bloggen blev sat helt på pause, da overskuddet til at lave, fotografere, spise og skrive om mad forsvandt som dug for solen. Det var en kamp at stå op hver morgen og det var udfordrende at skulle gå på arbejde og lade som ingenting hver dag. Hverdagen blev afbrudt for en kort stund, da min kæreste og jeg tog en tur til hyggelige Budapest og kom helt ned i gear. Da jeg var to måneder henne kunne vi ikke holde på den store hemmelighed længere og breakede derfor nyheden til den nærmeste familie, der heldigvis blev henrykte. I oktober var vi til en vellykket scanning og babynyheden kunne nu endelig deles med alle, der havde lyst til at lytte, selvom jeg først valgte at dele den dejlige nyhed med jer herinde i november. Det var også i oktober, at vi skrev under på købsaftalen på det hus, vi overtager i januar 2018.

December 2017
December er nu næsten gået og har primært stået på jul og hygge. Derudover har december også budt på endnu en vellykket scanning og så er jeg så småt begyndt at mærke liv i maven. 2017 har alt i alt været et skønt og begivenhedsrigt år og jeg er sikker på, at 2018 bliver mindst lige så godt – tak for alt 2017!

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username