Hej venner! Så kom dagen – den sidste dag i skønne 2017. Jeg håber, at I alle får en fantastisk aften hvad enten I skal til kæmpe fest, rolig middag eller hygge derhjemme. Jeg selv napper en aften i selskab med en håndfuld gode venner og jeg glæder mig sådan til at hoppe ind i det nye år med min kæreste i hånden og vores baby i maven. Jeg er sikker på, at 2018 bliver et forrygende år for mig og os.

Læs også: Et tilbageblik på 2017

For også lige at runde året ordenligt af her på bloggen tænkte jeg, at jeg lige ville dele årets 10 mest læste opskrifter med jer. Listen består af to gange søde sager, en gang lækre spinatboller og syv skønne middagsretter, der uden tvivl alle er et forsøg hver, hvis I endnu ikke har prøvet dem. Jeg vil især anbefale jer at prøve den vegetariske indiske korma, som er den I ser på det første billede øverst i dette indlæg.

Endnu engang godt nytår, venner! Og endnu engang tak for, at I læser med her i mit lille hjørne af internettet. Vi skrives ved i 2018!

 1. One pot pasta med spinat, champignon og mascarpone
 2. Nem chokoladekage
 3. Kylling i peanut butter sauce
 4. Bagt pasta med kylling og bacon
 5. Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki
 6. Spinatboller
 7. Vegetarisk indisk korma
 8. Tynde pandekager uden mel
 9. Sesamkartofler
 10. Cremet mørbradgryde

 • Opskriften p denne kylling i peanut butter sauce er ekstremt
 • P bloggen i dag finder I denne broccolisalat med bacon
 • Leger lige sommer og starter dagen med en hindbr smoothie
 • Jeg ville nske at jeg havde et par af disse
 • Gaaaaaab Nogen synes at vi skulle rigtig tidligt op i
 • I dag er der fire opskrifter til ugen der kommer
 • En perfekt start p ugen En omelet proppet med grnt
 • Jeg tror snart at jeg skal lave denne mexicanske madtrte