Squashkage med cream cheese frosting

Forleden havde jeg fire skønne damer på besøg til mad, hygge og snak og til dessert serverede jeg denne squashkage med cream cheese frosting. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at der næsten blev jublet, da kagen kom på bordet og den fik udelukkende ros med på vejen. Squashkagen er skøn og svampet og frostingen er som frosting altid er – fremragende!

Læs også: Drømmekage med chokolade – “den du ved nok”

Squashkage med cream cheese frosting

Squashkage med cream cheese frosting
(jeg har kigget ret meget efter HER)

3 æg
100 gram blødt smør
250 gram brun farin
1/2 tsk. vaniljepulver
250 gram hvedemel
½ tsk. salt
2 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
2 tsk. bagepulver
1 ts k. natron
100 gram mørk chokolade, grofthakket
1 revet squash (cirka 350 gram squash)

Cream cheese frosting
175  gram flormelis
50 gram blødt smør
150 gram flødeost
1/2 tsk. vaniljepulver

Pisk æg, blødt smør, brun farin og vaniljepulver godt sammen. Bland hvedemel, salt, kanel, kardemomme, bagepulver, natron og hakket mørk chokolade i en anden skål  og tilsæt de tørre ingredienser til æggemassen. Pisk godt og tilsæt den revne squash. Hæld dejen i en smurt springform (cirka 24 cm) og bag kagen ved 175 grader i 40-45 minutter. Lad kagen køle helt af før frostingen kommer på.

Cream cheese frosting
Pisk flormelis, smør og vaniljepulver godt sammen og vend til sidst flødeosten i. Kom frostingen på den afkølede kage og server.

Squashkage med cream cheese frosting

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage