Det startede egentlig, da vi var afsted på vores store rejse. Min lyst til kød blev mindre og mindre, da det kød vi fik serveret, oftest var tørt, kedeligt og af tvivlsom oprindelse og de sidste uger, levede jeg mere eller mindre vegetarisk. Min lyst til kød er ikke kommet tilbage efter vores hjemkomst for over et halvt år siden og jeg har efterhånden flere kødfrie end kødfyldte dage om ugen.

Jeg er ikke god til forbud, så at blive vegetar og på den måde forbyde mig selv kød og fisk, vil ikke blive en succes. Derudover kan jeg ikke lide tanken om, at andre skal tage specielle hensyn til mig og det der med at lave to retter hver aften, vil heller ikke holde i længden. Som det er nu, spiser jeg stort set altid vegetarisk til morgenmad og frokost, og til aften undlader jeg kødet hvor muligt og hvis jeg har lyst. Er jeg alene hjemme, laver jeg stort set altid en lækker vegetarisk ret og er min kæreste hjemme, prøver jeg at tænke i retter, der både kan spises med og uden kød. Laver min kæreste mad, så kommer der altid kød på tallerkenen. Jeg ved ikke om jeg spiser lidt kød nok til at kunne kalde mig flexitar – jeg spiser nok bare en del mindre kød end de fleste og det har jeg det helt fantastisk med.

Har du også lyst til at eksperimentere lidt mere i det vegetariske køkken, så får du herunder tre skønne vegetariske opskrifter:

Vegetarisk indisk korma

Speltpandekager med vegetarisk fyld

Vegetariske burgerbøffer af bønner og søde kartofler

  • Reklame for lecreusetdk  Jeg tnker at dagen fr dagen
  • Godt nytr! nytr kransekage lifebynanfood
  • Godt nytr! Kom du godt ind i det nye r?
  • S blev det hverdag! Allerede? Hvad med at starte ret
  • Flger du min madplan? I s fald skal du have
  • Nr man kommer hjem efter en lang arbejdsdag er det
  • Chili con carne er en perfekt vinteret Rygende varm og
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon