Salat med spinat og rabarber

Rabarber er ikke kun til brug i dessertkøkkenet, men gør det også glimrende i salater. Til denne salat med spinat og rabarber har jeg bagt rabarberne med lidt honning (find opskriften HER), så de er bløde, men stadigvæk har bid. Udover spinat og rabarber består salaten af sprøde sukkerærter og knasende solsikkekerner, der giver salaten bid og forårsløg, der giver salaten lidt kant. Jeg serverede herligheden jeg til en omgang koteletter i fad med grøntsager og kokosmælk, men jeg tænker, at salaten passer godt til det meste.

Læs også: Spinatsalat med aspargesbroccoli, blåbær og avocado

Salat med spinat og rabarber

Salat med rabarber
2-3 personer

2 håndfulde frisk spinat
1 forårsløg
75 gram sukkerærter
Et par spsk. rabarberkompot
2 spsk. solsikkekerner
Lidt limesaft

Start med at lave rabarberkompotten (det tager kun 15 minutter og opskriften kan findes HER), så den kan nå at køle lidt af. Hak spinaten groft, skær forårsløget i ringe og halvér de blancherede sukkerærter på langs. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er gyldne. Kom spinat, forårsløg og sukkerærter i et fad og top med rabarberkompot og ristede solsikkekerner. Slut af med at presse lidt limesaft ud over salaten.

Salat med spinat og rabarber

  • Grnklssalat med butternut squash og rugbrdscroutoner med rosmarin grnklssalat
  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men