Salat med spinat og rabarber

Rabarber er ikke kun til brug i dessertkøkkenet, men gør det også glimrende i salater. Til denne salat med spinat og rabarber har jeg bagt rabarberne med lidt honning (find opskriften HER), så de er bløde, men stadigvæk har bid. Udover spinat og rabarber består salaten af sprøde sukkerærter og knasende solsikkekerner, der giver salaten bid og forårsløg, der giver salaten lidt kant. Jeg serverede herligheden jeg til en omgang koteletter i fad med grøntsager og kokosmælk, men jeg tænker, at salaten passer godt til det meste.

Læs også: Spinatsalat med aspargesbroccoli, blåbær og avocado

Salat med spinat og rabarber

Salat med rabarber
2-3 personer

2 håndfulde frisk spinat
1 forårsløg
75 gram sukkerærter
Et par spsk. rabarberkompot
2 spsk. solsikkekerner
Lidt limesaft

Start med at lave rabarberkompotten (det tager kun 15 minutter og opskriften kan findes HER), så den kan nå at køle lidt af. Hak spinaten groft, skær forårsløget i ringe og halvér de blancherede sukkerærter på langs. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de er gyldne. Kom spinat, forårsløg og sukkerærter i et fad og top med rabarberkompot og ristede solsikkekerner. Slut af med at presse lidt limesaft ud over salaten.

Salat med spinat og rabarber

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage