Madpakkesnacks

Opskrifter på snacks til madpakken

En madpakke bliver bare lidt sjovere, hvis den består af andet end tørre rugbrødsmadder og gulerodsstave og i dette indlæg deler jeg derfor inspiration til sunde og nemme madpakkesnacks i lange baner. Her er opskrifter på alt fra pølsehorn og pizzasnegle til sunde nøddebarer og saltmandler. Hvilken madpakkesnack er din favorit?

Læs også: Æggesalat med avocado

Pizzasnegle

Pizzasnegle med ost og skinke

Pizzasnegle med ost og skinke er en rigtig klassiker, men det gør den ikke mindre fantastisk som madpakkesnacks. Jeg er sikker på, at både store og små vil blive henrykte over at finde en sådan snegl i madpakken. Det bedste af det hele er, at pizzasnegle sagtens kan fryses, så portionen kan række til mange madpakker.

Pølsehorn

Pølsehorn

Det er lidt med pølsehorn, som det er med pizzasnegle. En klassiker, der kan fryses. Faktisk er det den samme dej, jeg anvendes til pizzasnegle og pølsehorn, så man kan sagtens lave begge dele på en gang. Det giver både større variation og glæde hos madpakkeindehaveren.

Grøntsagspølsehorn

Grøntsagspølsehorn

Grøntsagspølsehorn er piv sunde, men smager faktisk ret godt. I min variant er dejen lavet af stokken fra en broccoli, gulerødder og grønkål og så lidt æg og mel til at binde det hele sammen.

Æggemuffins med ost og skinke

Æggemuffins med ost og skinke

Æggemuffins med ost og skinke er en omelet i muffinstørrelse. Det er en perfekt lille snack til madpakken og de kan for eksempel spises sammen med en skive lækkert rugbrød for ekstra mæthed.

Rugboller med chokolade

Rugboller med chokolade

Rugboller med chokolade er en snack i den lidt sødere ende. De både mætter, er sunde og smager lidt syndigt – præcis som den perfekte eftermiddagssnack skal.

Banansmåkager

Banansmåkager

Banansmåkager er ligesom rugbollerne med chokolade en sund sød sag. De består kun af banan, havregryn og chokolade og er super nemme at lave.

Bananbrød

Bananbrød

Bananbrød er en sund kage, og en skive eller to i madpakken vil glæde både store og små. Bananbrødet består primært af bananer, mandler malet til mel, havregryn, kokossukker og æg og er super nemt at lave.

Saltmandler

Saltmandler

En håndfuld nødder i madpakken er altid et hit og disse saltmandler er ingen undtagelse. Du kan variere smagen ved fx at komme lidt røget paprika på også.

Energibarer med nødder

Energibarer med nødder

Disse energibarer består af nødder og tørret frugt og så er de dyppet i en smule mørk chokolade. De er gode til lige at give et skud energi, når trætheden melder sig om eftermiddagen. Prøv også disse myslibarer eller disse granolabarer med chokolade.

Dadelkugler

Dadelkugler

Dadelkugler består primært af dadler og mandler, men smager ligesom romkugler. Det er en af min yndlings madpakkesnacks! Der er både de klassiske og så de lidt mere syndige med lakrids rullet i mørk chokolade.

Dadelkugler med lakrids

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username