NJORD Nutrition kosttilskud

Annonce – i samarbejde med NJORD Nutrition

I dag er der stort fokus på sundhed og kosttilskud og jeg synes, at det er super svært at finde hoved og hale i. Hvilke kosttilskud skal man tage og hvilke, der blot er spild af penge? Jeg prøver her på bloggen at holde mig fra at deltage i diverse sundhedsdebatter og jeg pakker også lidt min farmaceutiske baggrund væk, når jeg skriver herinde. Bloggen her er mit frirum, hvor jeg deler stort og småt, og ikke et fagligt forum. Det er derfor vigtigt for mig at slå fast, at jeg med dette indlæg ikke vil diktere, om I skal tage kosttilskud eller ej – det er helt jeres egen beslutning. Jeg vil blot fortælle lidt om NJORD Nutrition, der i følge mig, er et super smart og nytænkende brand, samt dele en lækker rabatkode med jer, som I finder til sidst i indlægget. Jeg håber, at I vil læse med!

NJORD Nutrition kosttilskud

Jeg er vokset op med kosttilskud og da jeg var barn, var den daglige tyggetablet og urtedråber blandet i mælken en fast del af morgenritualet. Jeg husker, at dråberne smagte forfærdeligt, men ned skulle de. Jeg husker, at det gjaldt om at blande dråberne i en så lille mængde mælk som overhovedet muligt og så drikke et stort glas mælk uden dråber i bagefter. Og så var det vigtigt, at man huskede at drikke mælkeglas nummer to helt op, før man tyggede sin multitabs, for ellers kom mælkeglas nummer to også til at smage rædsomt. Ha. Jeg husker også, at jeg glædede mig sindssygt meget til at fylde 11 år, for det betød, at jeg ikke længere skulle have urtedråber og derudover skulle jeg skifte fra tyggetablet over til den “voksne” vitamintablet, der skulle sluges. Jeg kan love jer for, at jeg følte mig stor, da jeg fyldte 11 år.

Jeg ved ikke om det er dråberne, den daglige vitamintablet eller blot held, der har gjort, at jeg aldrig har været særlig meget syg, men jeg hælder nu mest til de to første. I mit voksne liv har jeg også taget vitamintabletter dagligt – når jeg altså har husket det. Mit spisebord står i stuen og jeg vil ikke have de grimme vitamintabletbøtter stående på mit spisebord. I stedet står de ude i et køkkenskab og for at være ærlig, så glemmer jeg at tage dem, når de står der og er helt gemt væk. Jeg var derfor ikke længe om at sige ja tak, da NJORD skrev til mig for at høre, om jeg ikke havde lyst til at være ambassadør for deres brand. Ud over at jeg er fan af hele konceptet, som jeg fortæller om længere nede, så leveres deres produkter nemlig i nogle virkelig flotte specialdesignede keramikkrukker og naturposer. Disse krukker vil jeg hellere end gerne have stående på mit spisebord, og så er det jo pludselig blevet meget nemmere for mig at huske at tage mine kosttilskud. Derudover er krukkerne og poserne også er bedre for miljøet end de plastikbøtter, jeg tidligere har købt mine kosttilskud i.

Læs også: Søndagstanker om bæredygtighed

NJORD Nutrition kosttilskud

NJORD’s produkter er tilpasset, så man får lige præcis de vitaminer og mineraler, som man har brug for. Man starter med at tage en test inde på deres hjemmeside, hvor man svarer på en masse spørgsmål angående spisevaner, livsstil og generel sundhed. Ud fra svarerne generes et estimat af, hvilke vitaminer og mineraler, man kunne mangle og så har de et produkt, der passer til den pågældendes profil. Inderst inde vil jeg jo helst tro på, at jeg spiser mig til alt hvad jeg har brug for, men hvor meget jeg end gerne vil, så ved jeg godt, at jeg langt fra spiser fx fisk nok. Derfor blev jeg heller ikke overrasket, da jeg i forbindelse med testen blev anbefalet at tage en daglig multivitamintablet samt fiskeolie.

Vil du gerne prøve at tage testen, så klik HER. Det er helt gratis og uforpligtende at blive testet og produkterne sælges som et abonnement, der bliver leveret lige til døren – nemt og bekvemt.

God fornøjelse med det!

NJORD Nutrition kosttilskud


Warning: Illegal string offset 'username' in /home/lifebynan/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/includes/class-wis_instagram_slider.php on line 859
No images found!
Try some other hashtag or username