Blåbærmuffins

I fredags da jeg kom hjem fra arbejde, havde jeg sådan lyst til lidt lækkert. I stedet for at tømme en bland-selv-slik-butik, som jeg ellers har fået for vane, åbnede jeg køleskabet og fandt en stor bakke blåbær. At bage blåbærmuffins virkede helt oplagt, så det var hvad det blev til. Lørdag bagte jeg endnu en portion, da dem fra dagen før på mystisk hvis var forsvundet alle sammen. Nøj, hvor disse blåbærmuffins altså smager godt!

Læs også: Brownie-cookies med karamel og havsalt

Blåbærmuffins

Blåbærmuffins
10-12 stk.

2 æg
100 gram sukker
2 tsk. vaniljesukker
50 gram smør
1 dl mælk
175 gram hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 gram blåbær

Pisk æg, vaniljesukker og sukker til blandingen er lys og luftig. Smelt smøren og pisk den i sammen med mælken. Kom hvedemel og bagepulver i blandingen og pisk grundigt. Fordel dejen i muffinformene og fordel derefter blåbærrene forsigtigt ovenpå. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader (almindelig ovn) i 25-30 minutter eller til er blevet gyldne.

Blåbærmuffins

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage