Blåbærmuffins

Nem opskrift på blåbærmuffins

Blåbærmuffins er meget nemme at lave og smager forrygende. Opskriften her er en klassisk opskrift på muffins med vanilje tilsat blåbær. Du kan sagtens skifte blåbærrene ud med andre bær som hindbær eller brombær, hvis det falder mere i din smag.

Jeg holder af at bage muffins, da de jo på forhånd er portionsanrettet. Det er nemt at bage en portion, spise en enkelt eller to og så fryse resten. Blåbærmuffins kan nemlig sagtens fryses og så kan man tage en op i ny og næ, når den søde tand trænger.

Jeg bruger altid muffinforme af silikone, da jeg synes, at de er nemme at arbejde med. Det kan anbefales at smøre formene med lidt smeltet smør inden du hælder dejen i. Så er du nemlig helt sikker på, at de ikke hænger fast efter bagning. Det samme gør sig selvfølgelig gældende, hvis du bruger forme af papir.

Læs også: Chokolademuffins

Blåbærmuffins

Du finder den nemme opskrift på blåbærmuffins her:

Blåbærmuffins

12 stk.
Ingredienser
  • 3 æg
  • 125 gram sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 175 gram hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 125 gram smeltet smør
  • 100-150 gram blåbær
Fremgangsmåde
  • Pisk æg, sukker og vaniljesukker til blandingen er lys og luftig.
  • Si hvedemel og bagepulver i blandingen og rør godt rundt.
  • Tilsæt det smeltede smør og rør rundt til dejen er glat og ensartet.
  • Vend blåbærrene i og fordel dejen i smurte muffinforme.
  • Bag kagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i 25-30 minutter eller til de er blevet gyldne.
Blåbærmuffins

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username