Blåbærmuffins

I fredags da jeg kom hjem fra arbejde, havde jeg sådan lyst til lidt lækkert. I stedet for at tømme en bland-selv-slik-butik, som jeg ellers har fået for vane, åbnede jeg køleskabet og fandt en stor bakke blåbær. At bage blåbærmuffins virkede helt oplagt, så det var hvad det blev til. Lørdag bagte jeg endnu en portion, da dem fra dagen før på mystisk hvis var forsvundet alle sammen. Nøj, hvor disse blåbærmuffins altså smager godt!

Læs også: Brownie-cookies med karamel og havsalt

Blåbærmuffins

Blåbærmuffins
10-12 stk.

2 æg
100 gram sukker
2 tsk. vaniljesukker
50 gram smør
1 dl mælk
175 gram hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 gram blåbær

Pisk æg, vaniljesukker og sukker til blandingen er lys og luftig. Smelt smøren og pisk den i sammen med mælken. Kom hvedemel og bagepulver i blandingen og pisk grundigt. Fordel dejen i muffinformene og fordel derefter blåbærrene forsigtigt ovenpå. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader (almindelig ovn) i 25-30 minutter eller til er blevet gyldne.

Blåbærmuffins

  • Opskriften p denne gulerodssalat med persille og granatble er ekstremt
  • Forleden s min frokost sdan ud I dag kommer den
  • Det er alt for lnge siden at jeg har fet
  • Har I planer om at bage i weekenden s vil
  • I dag er der fire opskrifter til ugen der kommer
  • Efter en hrd nat med en meget vgen baby skal
  • Bagt pasta med laks spinat og blomklsmornaysauce En skn hverdagsret
  • Vi skal have indisk i dag Hvad skal I have?