Tortillas med krydret oksekød og mangosalsa

En omgang tortillas med krydret oksekød og mangosalsa er både hurtig at lave, smagfuld og farverig, og når vejret for tiden er gråt i gråt, så må der altså farver på tallerkenen. Udover oksekødet og den tropiske mangosalsa, så fyldte jeg madpandekagerne med avocado og salat. Simpelt, men virkelig godt!

Læs også: Nemme fladbrød med græsk marineret kylling, tomatsalsa og tzatziki

Tortillas med krydret oksekød og mangosalsa

Tortillas med krydret oksekød og mangosalsa
2 personer

Krydret oksekød
500 gram hakket oksekød
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1/2 tsk. røget paprika
1 drys chiliflager
1 tsk. stødt koriander
1 dåse tomatpure (70 gram)
1/2 dl vand
Kokosolie til stegning

Varm en pande op og rist krydderierne i i kokosolien. Tilsæt oksekødet og brun det. Når oksekødet er brunet tilsættes tomatpure og vand og kødet simre i 10 minutters tid til vandet er væk.

Mangosalsa
1 mango
½ agurk
½ rødløg
En håndfuld frisk koriander
Saften fra 1 lime

Skær mango, agurk og rødløg i tern. Snit koriander og bland det hele sammen. Vend en smule limesaft i og servér.

Tilbehør
4 stk. tortillas – (købt eller evt. spinatpandekager, speltpandekager eller melfrie tortillas)
Grøn salat
Avocado (most med lidt limesaft, salt og peber.

Smør tortillas med den moste avocado og fyld dem så med grøn salat, krydret oksekød og mangosalsa.

Tortillas med krydret oksekød og mangosalsa

No images found!
Try some other hashtag or username