Spinatsalat med nektarin og grillede asparges

Denne sommerlige spinatsalat med nektarin og grillede asparges lavede jeg forleden aften som tilbehør til aftensmaden. Kombination af de lyngrillede grøntsager, den søde sommerfrugt og de sprøde pinjekerner er bare helt perfekt. Derudover er salaten super nem at lave og så synes jeg simpelthen bare at den er så fin! Hvad siger I? Skal den ikke på middagsbordet næste gang, der er gang i grillen hjemme hos jer? Jeg kommer ihvertfald til at lave denne salat flere gange i løbet af sommeren!

Læs også: Tomatsalat med grillet aubergine

Spinatsalat med nektarin og grillede asparges

Spinatsalat med nektarin og grillede asparges

10 asparges
1/2 squash
50 gram frisk spinat
1 nektarin
1 spsk. pinjekerner
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

1 portion persillepesto (eller en god købe-pesto)

Pisk olien med salt og peber. Knæk enderne af aspargesene og pensl aspargesene med olien. Grill aspargesene i 2-3 minutter og vend dem undervejs (kan også laves på grillpande eller almindelige pande). Skær squashen i tynde skiver (jeg brugter en kartoffelskræller). Vend squashskiverne i resten af olien og grill dem i 30-60 sekunder. Vend dem undervejs. Halvér nektarinen, fjern stenen og skær den i både. Rist pinjekernerne gyldne og sprøde på en tør pande. Hak spinaten groft, læg den i et fad og top med asparges, squashskiver, nektarinbåde, pinjekerner og pesto.

Spinatsalat med nektarin og grillede asparges

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at