Overraskende god (og billig!) sushi fra Isamii Sushi. Jeg var i tvivl om 28 stykker var for meget, nu hvor det kun var mig, men nix – jeg spiste rub og stub!

Skønne og sunde bananvafler med chokolade til frokost.

En løbetur hvor alt spillede! 

En perfekt avocado blev til denne fantastiske avocadomad med fersken og basilikum.

Jeg var i bagehumør og det resulterede i, at jeg endnu engang bagte denne sunde squashkage. Den bliver en succes hver gang!

En hel weekend uden planer resulterede i, at jeg havde en masse dejlig Nadia-tid. Jeg har slappet af en masse, stået en del i køkkenet og glædet mig over alle de små ting. Jeg har glædet mig over, at jeg købte en bakke danske økologiske jordbær, som smagte helt fantastisk og der ikke var et eneste stødt eller dårligt jordbær i bakken. Jeg har glædet mig over en perfekt avocado, solskinnet og det at have tid til at nyde det. Jeg har gået lange ture med en god lydbog i ørene og så har jeg løbet den bedste løbetur længe. Det var sådan en en tur, hvor alt bare spillede, hvor jeg nærmest skulle holde lidt igen for ikke at løbe alt for stærkt og hvor jeg følte, at jeg kunne fortsætte for evigt. Jeg har spist sushi til aften, squashkage til dessert og bananvafler med chokolade til frokost. Jeg har set serier, sovet længe og tullet rundt i weekendtempo. Det har simpelthen været en skøn, skøn weekend! Hvordan har jeres weekend været?

 

 

  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele
  • Er jeg den eneste der synes at ggekage er strkt