Naanbrød

Noget af det bedste ved indisk mad er helt klart de lækre naanbrød, man ofte får serveret til. I går begav jeg mig for første gang ud i at bage naanbrød selv og det gik over alt forventning! Jeg blev virkelig overrasket over, at det var så nemt at få et så godt resultat. Det tog ikke engang en halv time jo! Næste gang tror jeg, at jeg vil prøve at skifte noget af hvedemelet ud med rug- eller grahamsmel og så skal jeg helt sikkert også eksperimentere med andre versioner, som fx naanbrød med ost. Jeg serverede naanbrødene til en skøn omgang vegetarisk korma, som I får opskriften på senere på ugen.

Læs også: Coconut chicken med grov salsa

Naanbrød

Naanbrød
6 stk.

300 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
1/2 dl vand
2 dl yoghurt naturel
2 spsk. nigellafrø

Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt olie, yoghurt og vand og ælt dejen sammen. Tilsæt evt. en smule mere mel, hvis dejen er lidt for klistret. Del dejen i 6 stykker og rul dem flade. Strø med nigellefrø og rul lidt mere, så frøene kommer til at sidde fast, og pensl den anden siden med vand. Bag naanbrødene på en tør, varm pande med vand-siden nedad. Steg dem et par minutter til de har fået farve, vend dem og steg dem et minuts tid på den anden side også.

Naanbrød

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med