Naanbrød

Noget af det bedste ved indisk mad er helt klart de lækre naanbrød, man ofte får serveret til. I går begav jeg mig for første gang ud i at bage naanbrød selv og det gik over alt forventning! Jeg blev virkelig overrasket over, at det var så nemt at få et så godt resultat. Det tog ikke engang en halv time jo! Næste gang tror jeg, at jeg vil prøve at skifte noget af hvedemelet ud med rug- eller grahamsmel og så skal jeg helt sikkert også eksperimentere med andre versioner, som fx naanbrød med ost. Jeg serverede naanbrødene til en skøn omgang vegetarisk korma, som I får opskriften på senere på ugen.

Læs også: Coconut chicken med grov salsa

Naanbrød

Naanbrød
6 stk.

300 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
1/2 dl vand
2 dl yoghurt naturel
2 spsk. nigellafrø

Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt olie, yoghurt og vand og ælt dejen sammen. Tilsæt evt. en smule mere mel, hvis dejen er lidt for klistret. Del dejen i 6 stykker og rul dem flade. Strø med nigellefrø og rul lidt mere, så frøene kommer til at sidde fast, og pensl den anden siden med vand. Bag naanbrødene på en tør, varm pande med vand-siden nedad. Steg dem et par minutter til de har fået farve, vend dem og steg dem et minuts tid på den anden side også.

Naanbrød

  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen