Lige så kaotisk og travl som juni måned var, lige så rolig og rar har juli måned været. Jeg har haft et minimum af planer og som resultat deraf har jeg haft en masse tiltrængt Nadia-tid. Jeg har holdt et par fridage fra job, løbet en masse og ikke misset en eneste planlagt yogatime. Jeg har fejret min kæreste, som fyldte år for et par dage siden, jeg har spist sushi i massevis og jeg har set mine søde veninder. Jo, juli har været rar til trods for, at vejret ikke har været så sommeragtigt, som man kunne ønske sig.

Jeg har spist meget ude i juli og har derfor ikke lavet ret meget blog-venligt mad, hvorfor “kun” 9 opskrifter har ramt bloggen i den forgangne måned. Som jeg også nævnte i sidste måned, så har jeg skruet min egne forventninger til antallet af indlæg, der skal ramme bloggen, gevaldigt ned. Efter at jeg tog den beslutning, har jeg været langt mindre stresset oppe i hovedet og har egentlig bare kunne nyde hverdagen og sige “pyt”, hvis jeg ikke lige orkede at lave mad, frem for at få dårlig samvittighed over manglende indhold til bloggen. Sikke skønt det har været!

I sidste weekend skrev jeg følgende på Instagram“Jeg er for alvor på vej tilbage til noget, der bare ligner noget, man kan kalde form og har fået hele 18 km i benene de sidste to dage. Coach har sat mit tempo op og løbeglæden er endelig tilbage.” Og sådan har hele juli faktisk været – fyldt med små sejre og succesoplevelse. Det har været så rart og jeg krydser virkelig fingre for, at mængden af gode oplevelser bliver den samme eller flere i august!

Hvordan har jeres juli måned været? Har I været ude at rejse eller nydt (regnvejrs)sommeren herhjemme i DK?